Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (5 329)

plakát

Polda - Měl jsem je všechny (2021) (epizoda) 

Tady to bylo jasně postavený na humoru hláška o feministkách "To jskou krávy, které nikdy nechce, protože se chovaj jak krávy" by asi u v USA znamenala trest srmti, naštěstí tady dobrej forek a takovjech je tam víc, takže tři za pohodu.

plakát

Polda - Kdo míří vysoko ... (2020) (epizoda) 

Souhlasím s klukama níže, že ubyl humor, trošku mrcha nostalgie přibyla, ale tady to řešení případu bylo i na odlehčenýho Poldu až extra odhlečený

plakát

Polda - Dům radosti (2020) (epizoda) 

Tak tohle byl očekávanej královskej díl, případ v bordelu. Jako jo, Mráz už teď je slavnější než Elvis a tímhle dílem jeho hvězda stoupla někam hodně, ale hodně vysoko do nebes a oni hlášky ("Do tohohle bordelu, koukám chodí samí chlapi co milují své manželky" ) mají hodně prostoru . Ale ten Mráz, zdravotní sestřička, domina, hmmm kdo by to do něj řekl, že je takovej gurmánek. Nemůžu jinak, bavil jsem se královsky.

plakát

Polda - Ať shoří (2020) (epizoda) 

Samozřejmě, že jsem nejvíc těšil na závěrečnou Mrázovu pařbu zakončenou striptýzem. Pokud jde o případ s ohledem na strukuru všech dílů se ti pachatelé dají docela odhadovat, takže ve výsledků je podstatný je motiv. Tomáš Havlínek je veké divadelní hvězda MDP a věřím, že dostane i větší herecké příležitosti a Dominika Mertová by si zasloužila taky příležitost, ale čistě soukromou.

plakát

Polda - Slušná čtvrť (2020) (epizoda) 

Tady byl největší hvězda Mráz a jeho balení podpraporčice a navíc, když se ožere tak za všechny zaplatí, kdo by ho k Vandě nevzal že. Samotný případ nebyl až tak atraktivní ani napínavý, ale i když zatím nejslabší, pořád dám ty tři.

plakát

Polda - Bez rozloučení (2020) (epizoda) 

Sice to mělo blbou vedlejší kolej s ÚOOZ, ale zase to byl originální případ s velkou lidskostí. V jedné z vedlejších rolí má divadelní múza z divadla v Dlouhé Maruška Poulová. Závěrečná pařba s holkama se zbalenejma holkama z Tinderu včetně pádu do náruče nosatý Anči, bezchybná.

plakát

Polda - Cena za život (2020) (epizoda) 

Tak tady já úplně seru na samotnej případ s těma lesbama, (mimochodem Matasova hláška "já bych jí přeorinetoval" hodně dobrá ) protože ten celým dílem se nes takovej ten chlapskej odér chlastu. Zejména rání kocovinka na Matasově chatě, to byla trefa. A hláška "vyhoření se dá přebít jinou činností, třeba chlastem", opět pětihvězdičková. Jsem rád, že tu mám seriál, který mě oslovuje.

plakát

Polda - Hřebík v srdci (2020) (epizoda) 

Jediný co mě mrzí, že vypad Igorko, nemyslím, teď Matoviče, moji slovenští bratia, ale Orozoviče. Jinak tandem Matas + Polívka mě sedí a ne málo, přesně tak mají vypadat kluci sympaťáci, s ničím se moc neserou, líbí se jim ženský, pivko taky chutná, vyšetřujou a Jana Kolesárová je pěkně rozjiškří.

plakát

Polda - Hon začíná (2020) (epizoda) 

Parta z Národního divadla se rozrůstá o Vladimíra Polívku a zdá se, to býti dobrý tah i když uznávám, že švejkování před podezřelýma s Igorem Orozovičem nepůsobí moc poIicejně, hned první díl jsem jinak zbaštil i s navijákem. Musím ubrat na tři, protože jsem si vzpoměl na zoufale trapnou přestřelku.

plakát

Polda - Série 4 (2020) (série) 

Kvůli čtvrté sérii, jsem se dokonce registroval na iprima, když už Prima Tv není schopna vyrobit app pro TV, ale uznávám, že český Schimanski v podobě Davida Matáska na mě působí skvěIe, takže směIe do čtvrté série.