Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Akční
  • Fantasy

Recenze (25)

plakát

Když draka bolí hlava (2018) odpad!

Teď jsem to zahlédl v televizi a úplně se za to stydím. Hrozné...

plakát

Forrest Gump (1994) 

Já jsem u filmu plakal :) úžasné!

plakát

Valhalla: Říše bohů (2019) 

Těšil jsem se a odcházel jsem z kina zklamán. Vyhozené peníze, nuda, trapnost, předvídatelný děj. I děti vedle mě se nudily. Ty dvě děcka mě brzo začaly srát. Dlouho jsem tak nudný film neviděl. Propadák...

plakát

Slunovrat (2019) 

Do kina jsem se na to těšil. Ale už během filmu jsem si říkal, zda to vůbec zvládnu dokoukat. Je to šokující, zvrhlé a nechutné. Jen pro silné povahy, které vydrží poslouchat hlasité naříkání, pláč a veřejný sex... Na druhou stranu se jedná o umělecký snímek a nenazval bych to horor, ale psycho - thriller.

plakát

Deadpool (2016) odpad!

Vtipné byly jen titulky na začátku. Poté jsem se vůbec nesmál a snažil se pochopit, zda určité scény měly být vtipné nebo ne. Naopak mi to přišlo trapné. Je to také dost brutální. Uříznutá ruka, vystřelené mozky...atd. Za mě ostuda Marvelu.

plakát

La Llorona: Prokletá žena (2019) 

Musím napsat, že jsem spokojený. Je to horor bez krve (konečně taky), bez zbytečného vraždění a jsou tam super lekačky. Celou dobu až do konce jsem byl spokojený a kina také tak odešel. Jen tam je pořád znát ta stopa autorů: jde o děcka, matka je sama a všechno zařídí, děti sama ochrání a kněz provede rituál, který to zachrání. Klasika. Jsem ale opravdu spokojen, že tam není to násilí a člověk se přesto poleká a je v napětí.

plakát

Mrňouskové 2: Daleko od domova (2018) 

Miluju Minuscule od té doby, co jsem je náhodou viděl v televizi jako krátké epizody. Minuscule jsou roztomilé, vtipné a zajímavé potvůrky. První díl filmu se mi moc líbil, až mě dojal a tento druhý mě skoro rozplakal. Krásný příběh, kde slovo daleko hraje silnou roli a člověku dojde, že rodina je v životě moc důležitá a něco znamená, i když jde o rodinu berušek žijících ve stromě. Jen pozor: Děti se nudily a moc je to nebavilo a pořád se po kině pohybovaly a vrtěly. Přesto dávám 5 hvězd. Je to povedený film, který mě ještě půl dne po shlédnutí nutí nad ním přemýšlet.

plakát

Dumbo (2019) 

Pěkná další pohádka od Tima Burtona. Byl jsem na tom dnes v kině a byl jsem v sále úplně sám. Škoda, moc se mi to líbilo.Nádherná je hudba ve stylu epic music/dobrodružná. Zvířátka roztomilá, herci super, kulisy nádherné. Ve 3D bomba.

plakát

Kursk (2018) 

Byl jsem na tom v kině. Nejprve to vypadalo, že nic nebude, protože se promítání posralo, ale aspoň se omluvili a pustili to znovu bez reklam. Film byl perfektní, celou dobu bylo v sále úplné ticho a každej se bál pohnout. Velmi napínavá dějová linie, pocity beznaděje, neustálé napětí. Člověka to nutilo se zamyslet. Doporučuji ke shlédnutí !

plakát

Aquaman (2018) 

Byl jsem na tom v kině ve 3D. Krásná barevná pohádka, film se mi velmi líbil. Byla to epická podívaná. Aquaman by akorát nemusel být tak namakaný, to už bylo fakt moc.