Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (79)

plakát

Frontline - 20 dnů v Mariupolu (2023) (epizoda) odpad!

Pepík Geobbelsů by stál tiše v rohu a červenal by se. Takovou propagandistickou slátaninu by nezvládl ani soroscirkus z Kavčích hor.

plakát

Trumbo (2015) 

Asi poprvý v životě se mi stalo, že jsem si chtěl film po shlídnutí pustit znova. Něco podobnýho se u nás stát nikdy nemůže, tady jsou bez pár vzácnejch výjimek všichni komedianti a scénáristi už v americký "demokratický" prdeli i s botama, stejně jako byli před 89´ v tý sovětský, karakteři. Takovej STB Svěrač (krycí jméno Rak) by mohl vyprávět.

plakát

Profesor T. (2018) (seriál) 

Není to úplná hitparáda, ale Řezníček tam pasuje jak prdel na hrnec. Chtěl jsem dát tři, ale musím dát o jednu víc a nezkazila mně to ani kovaná soudružka, koktavá Jiřinka. Přiznám se, že toho herce moc neznám, ale zahrál to precizně. Celkový dojem trochu kazí občasná hluchá místa. Dalo se z toho asi vytěžit víc, ale rozhodně to neberu jako ztrátu času, já si to užil.

plakát

Božena (2021) (seriál) odpad!

Věčně vylitá zrzatá rádodajka se základním vzděláním hraje Boženu Němcovou. Tady už je možný fakt všechno.

plakát

Vánoční Kameňák (2015) odpad!

Neuvěřitelně odporná fekálie, autor hudebních textů neuvěřitelnej hnus Hutka. A jdu blejt!

plakát

O princezně Amélii (2015) (TV film) odpad!

Kam se hrabe Goebbels propaganda eurohavlovize z Krkavčích hor. Toto je docela jiný level. Jo a pokud se vám to nelíbí a neslintáte u toho blahem, jste rasisti, náckové a extrémisti.

plakát

Reportéři ČT (2004) (pořad) odpad!

Toxický odpad a propaganda euro soudruha Goebbels-Wollnera, ze které musí být soudnému člověku na zvracení. Lži, manipulace, propaganda a faleš, to jsou Presstituti ČT.

plakát

Sametoví vrazi (2005) 

Režisér Svoboda odvedl skvělou práci, podle vyšetřovacích spisů a dokumentů plno věcí proběhlo přesně jako ve filmu, viz. Ludvík Černej po vraždě kosovskýho Albánce Leorenta Lipoveciho, kdy vyskočil se slovy, to jsem ale čtverák, to je ale hodně nepodstatnej detail, důležitý jsou ty ostatní věci, kde se jistý osoby musely kurevsky opotit nejen na prdeli a jsem rád, že se Svoboda nebál říznout do živýho. Hudba skvělá, film možná trochu naturalistickej, ale tak to prostě bylo a nemalujme si tu dobu řůžově a pravdoláskařsky. Překvapili i herci, byť ne tolik známí a ne takový hvězdy, jejich výběr se povedl. Naopak, ocenil jsem, že tam nebyli vychlastanci či havloidní hnus ála Polívka, Holubová, Issová, Bartoška, Boudová, Hrzánová, Trojan, Geislerová, Šteindler aj. Ale to by si tam komunista Svoboda zcela určitě nenatahal a udělal moc dobře. Tady šlo především o syrovost, pravdivost, resp. uvěřitelnost a provázanost ksindlu všeho druhu, což se povedlo víc než dobře i přes obsazení leckdy regionálními herci.

plakát

Továrna na lži aneb Fake news z Ruska (2018) (TV film) odpad!

To je tak, když Soros Goebbels fake news LGBT euro havlovize - Továrna na lži odvysílá rádoby dokument Továrna na lži aneb fake news z Ruska. I průměrně inteligentní foxteriér pochopí hned na začátku, kdo a kam cílí, komu se nahrává a kdo za ty megagalaktický sračky platí. Důkazy ála Josef Vyskočil po lobotomii, rádoby novináři, ve skutečnosti LGBT eurokuřbuřti na fetu (odtud nejspíš nenávist k vlasti a k Putinovi), to je jízda jako na Silvestra. Hlášky ála Putin dotáhnul Buk na Ukrajinu, v Německu je to s chudáčkama migrantama v pohodě a důkazem je totožnej šedej písek, to už je nářez, to už jsem se nepokrytě chlámal a u Jelcinovy cvičený opice Němcova (USA obrážel notorickej opilec Jelcin s Němcovem jako s cvičenou opicí a tvrdil, že je to budoucí prezident) jsem si i poplakal :-D Neonacisti z Kyjeva jsou jejich kámoši a chudáčci, pochopitelně nebombardujou a neostřelujou civilní objekty, vč. nemocnic, škol a školek, jsou to mírumilovný chlapci, tedy hlavně ti z praporu Azov - asi kámoši kariérního bolševika Štětiny. Tady bude havloidní eurošunt masturbovat do bezvědomí :-D

plakát

Kabinet Dr. Honzáka (2020) (pořad) odpad!

Šíp je sice vyčpělej a někdy i dost trapnej, ale na Honzáka nemá.