Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (3 338)

plakát

Absolutní moc (1997) 

Tak nevím co tady všem na tomhle filmu vadí. Mě to přišlo jako dost slušnej a zábavnej thriller s výbornými herci a příjemnou Clintovou režií. Jasně nebylo tam moc akce a svý mušky to mělo, ale myslím, že to byl opravdu povedej film. Btw "taneční scéna" byla geniální.

plakát

Absolvent (1967) 

Brilantní podívaná, která nestárne. Hoffmanův výkon je znát hlavně ze začátku filmu, když hraje nervózního, schválně si všimněte jak nepřirozeně mluví. Vše podpořeno legendární hudbou, prostě skvost.

plakát

Absurdistán (2006) 

Ten ústřední nápad a Terry Crews jsou geniální. A zbytek je taky prdel.

plakát

...a bude hůř (2007) 

Kdo nezažil, stejně asi úplně nepochopí. Já nezažil, ale kalby tam pořádali dobrý. Proti Olinovi a jeho partě jsme docela nudní patroni. Jsem moc rád za tu pozdější část filmu, která jaksi dala smysl tomu co se odehrávalo předtím. Btw ty kamerové oblety, když jsou Olin, Olina a ten jejich brejlatej kámoš na jakési zřícenině v lesích, opravdu pohladili na duši.

plakát

...a Bůh stvořil ženu (1956) 

I dnes je ten film zábavný hlavně díky fešný Brigitte Bardot a v roce 1956 to musela bejt ultra novátroská bomba.

plakát

ACAB: Všichni policajti jsou parchanti (2012) 

Nad očekávání dobrej film. Je to vyprávěno z pohledu římských těžkooděnců, jejichž denní chleba jsou bitky se zdivočelými tifosi, dohled nad deportací nelegálních imigrantů, vystěhovávání chudých obyvatel z bytů a další chuťovky, co vám zrovna na náladě nepřidají. Soustředí se to na jednotku čtyř kolegů a jednoho, co ho v minulosti od policie vyhodili. Všichni mají depky z práce, a do toho řeší docela husté osobní problémy, na kterých se dobře ilustruje dilema, kdy jste ještě dobrý policajt, a kdy už překračujte určitou mez. Film nevynáší soudy, neglorifikuje policii a zároveň jí nekritizuje. Snaží se to na určitých, podle mě dobře vymyšlených, příkladech ukázat, jak složitá může problematika hooligans, nelegální imigrace a z ní proudícího rasismu a následné policejní brutality být.

plakát

Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 

Čekal jsem to lepší možná kdyby neexistovala jednička tak bych tomu dal i 4* ale souboj s krokodýlem, monster truck, Cliffhanger a to jak pouštěl tu hračičku z těch schodů bylo naprosto geniální. A ten kankán byl hodně dobrej. :-) Dávám 3,5*

plakát

Action Jackson (1988) 

Carl Weathers hláškuje skoro celej film bez přestávky a do toho přeskakuje auta. Pomáhá mu supertlustej černoch bodyguard a fakt pěkná holka. Během závěrečných titulků má ten film dokonce vlastní chytlavou 80s písničku. Prostě nejvíc dobrá osmdesátková jízda.

plakát

Adaptace (2002) 

No nejvíc mě překvapily ty koncový zvraty. Celou dobu koukám na film jak někdo píše scénář a najednou tam někoho žerou krokodýli!!!!!!!! Ale jako líbilo se mi to hodně a Nicolas Cage tam byl naprosto famózní.