Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (83)

plakát

Duše (2020) 

K dokonalému dílu, ze kterého bych padla to má, dá se říct, daleko, ale i přesto mě to něčím velmi zaujalo. Řekla bych, že dětský divák z toho nic moc mít nebude, možná se pousměje nad vznášejícími se dušičkami nebo kočkou, ale hlavní myšlenka je pro dítě až moc náročná. Vtip, napětí a bohužel i emoce mi tam dost chybí. Má to však hluboké poslání a člověk se do toho musí trochu víc sám uvrtat a zamyslet se. Chválím i animaci, ta se mi líbí, proto výsledné 4 hvězdy, k mému oblíbenému Coco to má ale hodně hodně daleko.

plakát

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018) 

Zatímco mnoho diváků hodnotí průměrně/podprůměrně, mě se to líbilo. Každý díl rozvíjí něco jiného, což ovšem můžeme chápat i z názvu filmu. Nerozumím tomu, když někdo říká, že je tenhle díl bez akce a táhne se, osobně mi přijde, že snad první díl měl ještě méně akce, než má tento. Pro mě to funguje, příběh se rozvíjí, postavy taktéž. Viděno ve 3D, čehož jsem se strašně bála. Ano, místy až moc tmavé, ale jinak za mě 3D super!

plakát

Gilmorova děvčata (2000) (seriál) 

Právě jsem dokončila všech sedm sérií. Už asi po stopadesáté. A nikdy toho nebudu mít dost. Vždy jsem chtěla žít (nebo se aspoň podívat) ve Stars Hollow, zažít všechny akce od 24hod tanečního maraton, přes Life and Death Brigade, po maratón pletení. Být opklopena lidmi, kteří jsou jako ti ze Stars Hollow, okusit kávu od Luka, dát si něco dobrého od Sookie. Každá postava je jedinečná a všechny do sebe perfektně zapadají. Vztah Lorelai a Rory je to, co si každý rodič přeje. Při sledování finále jsem pokaždé tak šťastná a tak dojatá. Srdeční záležitost <3

plakát

Hoří, má panenko (1967) 

Geniálni Forman! Hasiči, kteří říkají, že to takhle není, lžou.. ;-)

plakát

Hunger Games (2012) 

Nemůžu zhodnotit z pohledu podobnosti s knížkou. Podle mě úžasně zpracované, člověk je napjatý a překvapený, jak Hunger Games probíhají. Pro mě skvělé obsazení v čele s Jennifer Lawrence a úžasným Woody Harrelsonem. Kostýmy/masky boží, hudba bez komentáře - perfektní!

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 1. část (2014) 

Nejslabší ze všech dílů Hunger Games, né že bych se úplně nudila, ale zkrátka to není tak dobře zpracováno jako předchozí dva díly. Jediné co zůstává jsou dobré herecké výkony a úžasná hudba.

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 2. část (2015) 

Oproti první části je tohle zcela jiné kafe. Návrat napětí a překvapení je zpátky, do toho opravdu nejdrsnější zpracování ze všech dílů. Je to o trošku slabší než druhý díl, takže pouze 4*, ale na poslední díl je to zatraceně kvalitní! Bavila jsem se královsky, naposledy zmíním úžasné herecké výkony a perfektní hudební doporvod!

plakát

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013) 

Za mě osobně asi nejlepší díl z Hunger Games (opět nečetla jsem knihy!). V druhém díle už víme, jak takové Hladové hry vypadají, tudíž nejsme z průběhu překvapení, ale Hry byly posunuty na vyšší level. Film jsem si užila, vyvrcholilo to perfektními soundtracky u titulků!

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Neřadím se mezi fanoušky fantasy žánru, ale v tomhle filmu si každý najde to své. Ať už je to romantická, dobrodružná či neustálá komediální část. Pokud se někomu tento snnímek nelíbí, musí však ocenit nejlepší scénu s Robertem de Nirem. Můžu ji vidět tisíckrát a pořád se budu válet smíchy. Za mě plných 100% :-)

plakát

Chalífát (2020) (seriál) 

Jakože halo, tohleto se moc povedlo!! Ovšem pokud máte, promintě mi ten výraz, v hlavě nasráno a jediné co si z toho odnesete je: "No tak tady to máš, to si tady do Evropy chceme jako pustit jo", tak se prosím nedívejte a jdetě se radši zakopat pod zem. Pro mě to je první seriál s takovouhle tematikou, takže neumím posoudit, zda ja něco lepšího. Tudíž ani herce neznám, nikdy jsem je neviděla ani v ničem jiném, ale tady se mi moc líbily jednotlivé výkony. Seriál vytváří perfektní atmosféru a pohraje si s vašimi nervy. Najde se i pár chybiček, ale zatím jsem tolerantní. Pokud bude druhá série, tak už by si ale měli dávat větší pozor :-)