Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (5)

American Jedi

American Jedi (2002)

Tvůrci kultovní teenage komedie American Pie si vzali na paškál první díl Hvězdných válek. Děj se odehrává v současnosti, v galaxii "very far far away", na střední škole, kde musí hlavní hrdina Obi-Wan Kenobi dokončit svůj trénink, aby získal titul Rytíře Jedi. Cesta však není lehká. Musí zdolat nebezpečí Temné strany alkoholu a marihuany, utkat se ve sportu s Darth Maulem a pokořit úkol nejtěžší - přijít o panictví.

Frigo kapitánem

Frigo kapitánem (1923)

Aby Frigo zapomněl na nešťastnou lásku, vydává se ve své loďce na cestu kolem světa. Narazí na velrybářskou loď s drsným hromotluckým kapitánem, který sebemenší přestupek trestá vyhozením přes palubu. Buster se stane jeho námořníkem a vyznamená se svérázným lovem ryb i velryb. Brzy se však kapitánovi znelíbí, zvlášť když na chvíli převezme jeho funkci.

Kvílení

Kvílení (2010)

Píše se rok 1956 a básník Allen Ginsberg (James Franco) vydává své nejslavnější dílo, Kvílení. Ještě předtím ale musel bohémský tvůrce najít cestu do nitra sebe sama, uniknout z pařátů imaginativní reality a vyrovnat se svou sexuální orientací. Jako zarputilý bojovník proti zneužívání politické moci byl vyhoštěn z několika zemí (i z tehdejšího Československa). Po celý život experimentoval s halucinogeními látkami a alkoholem, což se mu nakonec stalo v roce 1997 osudným, neboť ve věku 70 let zemřel na rakovinu jater.

Twilight sága: Nový měsíc

Twilight sága: Nový měsíc (2009)

Pokračování upírské romance Stmívání začíná tam, kde první díl skončil. Bella je šťastně zamilovaná do upíra Edwarda, jenž pro ni naplánoval oslavu jejích narozenin. Při ní však dojde k incidentu a Bella málem přijde o život. Edward, pokoušejíc se jí ochránit, se rozhodne s rodinou odejít z Forks. Bella tak zůstává sama, utápějíc se v depresích. Nový smysl života najde v přátelství s Jacobem, ale i on má své tajemství a Bella, stále myslíc na svou lásku, jej má brzy odhalit a učinit mnoho zásadních rozhodnutí ve svém životě...

Twilight sága: Zatmění

Twilight sága: Zatmění (2010)

Třetí díl ságy Stmívání se opět vrací ke vztahu Belly a Edwarda. Ten nyní prochází těžkou zkouškou. Bellin nejlepší přítel Jacob, člověk pro ni tak moc důležitý, je vlkodlak a Edward, její celoživotní láska, je upír. Odvěcí nepřátelé na život a na smrt. Zatímco Bellu sžírá svědomí a neví pro koho se rozhodnout, do Forks se vrací Victoria, rozhodnuta pomstít smrt svého druha Jamese. Nadchází čas bitvy, ve které musí staré sváry stranou. Bitvy, jež rozhodne o budoucnosti všech...

Reklama