Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Thriller

Recenze (127)

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

No doufám, že už ho nechají spát v rakvi a nebudou mít nutkání z toho zdimat další peníze... Už tenhle díl byl za mě zbytečnej a mělo se to ukončit v díle předchozím. To, že je to akční film, a ze se k tomu musí přihlížet trochu s nadhledem je věc jedna, ale udělat z toho takovou pomali 3 hodinovou, nesmyslnou a zbytečnou frašku kde je dobrých možná tak prvních a posledních 10minut... Nesmyslný scény kde ho 6x srazí auto, 2x spadne z 10metrovy výšky nehledě na ty nesmyslný obleky co odráží kulky z metrový vzdálenosti aniž by se mu něco stalo... Prosím další díly už ne! Kdyby to nedopadlo alespoň tak, jak to dopadlo na konci filmu, dal bych tomu sotva 2 hvězdy. Takto dám tři především skrz uznání k herci a za jeho výkon. (5/10)

plakát

Dobrá sestra (2022) 

Velice slušný drama/thriller, který Vás chytne hned od úvodních minut... Jak Jessica, tak Eddie si za mě zahráli životní role v tomto filmu. Tak jak se vcítili do hlavních postav je vidět z každého úhlu pohledu, role ztvárnili naprosto perfektně a pro mě velice příjemné překvapení. (8/10)

plakát

Americký outsider (2021) 

Mám slabost pro sportovní filmy kor když se jedná ještě o životopisný snímek... Tohle dílo je za mě nejlepší sportovní film za poslední roky. Silné na emoce, perfektní soundtrack a celkově zvládnutá průprava. Pro milovníky sportovních filmů, povinnost! (9/10)

plakát

Černý telefon (2021) 

No na to, jak kolem tohoto filmu bylo povyku jak to bude skvělej film... Za mě teda průměrnej thriller, kterej neoslní ničím novým. Klasická zápletka o únosu, téměř žádná akce, film hraje především na emoce a pouto dětí k rodině na úkor týpka, kterej se baví vlastní hrou spojenou s únosem a týráním dětí kde ovšem ani zde nepřichází žádné zásadní scény, co by nějakým způsobem "zvedlo diváka ze židle". Vše jede pouze v duchu "nečekaných" telefonátů mrtvých obětí, které se snaží dostat posledního přeživšího pomocí rad a zkušeností ven na svobodu. Za mě docela velký zklamání, čekal jsem daleko víc. (5/10)

plakát

Pád letu A800 (2021) 

Na úkor poměrně dobrého hodnocení jsem dal frantíkům šanci a neudělal jsem vůbec špatně. Pozvolný rozjezd tohoto thrilleru postupně graduje až do samotného rozuzlení. Dějová linka si trochu hraje i s vaší myslí a snaží se do poslední chvilky schovat pachatele před divákem a vůbec jak se to celé vlastně událo a především z jakého důvodu, což se za mě úspěšně dařilo po celou dobu filmu. Příjemné překvapení a zasloužené hodnocení v podobě 4* (7/10)

plakát

Pokémon (1997) (seriál) 

Už od mala co začala první řada jsme s bráchou o víkendech brzy ráno vstávali, abychom se mohli podívat na 2 díly pokémonů. Tehdy absolutní bomba, která otřásla celým světem , jak seriál tak kartičky děti hltali včetně mě a přiznám se, že dodnes mám pro pokémony slabost :) taky jsem si všiml, že stále jsou nové a nové díly a komunita lidí, co se v těchto vodách drží je stále hodně velká ať se jedná o seriál, mobilní hru Pokémon Go nebo hry co vychází na Nintendo Switch... Absolutně nechápu lidi, co tady dávají odpad po shlédnutí pár dílů a kazí tím takhle rating takovýmu kultovnímu seriálu. Tahle sága stále žije a už jen proto, že po tolika letech se stále drží na výsluní, tomu dávám 5 hvězd a to především na úkor toho, že jako malej jsem tuto sérii naprosto zbožňoval! Nehledě na to, že ty díly na sebe navazuji, jsou propojeny a lidi co mají rádi Anime si rozhodně přijdou na své! (9/10)

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Welcome Back Mavericku! Za mě minimálně stejně dobrej díl, jako ten první ne-li lepší. Parádně zpracovanej druhej díl, Cruise je pořád ve formě a Mavericka zahrál dokonale včetně veškerých jeho grimas a všeho co k němu patří. Do toho hudba od Hanse Zimmera + původní soundtrack v novém kabátě... Dokonalost sama, pro fanoušky Top Gunu povinnost na to zajít do kina 😊 (9/10)

plakát

Projekt Adam (2022) 

Hodně povedená akční oddechovka. Naprosto parádní efekty a vkusný humor dávají této akční komedii šmrnc. Pro fanoušky Sci-fi si myslím příjemné překvapení roku. (7/10)

plakát

Vřískot (2022) 

Poměrně slušnej comeback, fanoušci série nebudou zklamaní, vraždy jsou hodně dobře vymyšlený a vyladěný... A ono tady se ani nic moc měnit nedá, jen je to místy takový dost klišé a film se drží v zajetych kolejích. (6/10)