Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

Crash (2004) 

Film s obrovským dosahem. Mozaika charakterů, kde nic není černobílé. Špatní lidé dělají dobré skutky a ty dobří mohou spadnout na samé dno lidskosti. Neskutečně poutavý děj, doprovázen hudbou, která vás zasáhne. Nemohu jinak a dávám 5 hvězd

plakát

Venom (2018) 

Přiznávám, že jakmile se jedná o Marvelovku, nehledám ve filmu bůh ví, jak silné myšlenky a hlubokomyslné dialogy......jdu se prostě bavit a užít si tu akci, humor a napětí. A Venom v tomto směru opět nezklamal. Bavila jsem se po celou dobu filmu, parkrát jsem se i zasmála, takže jsem odcházela z kina spokojená :-)

plakát

Na cestě (2012) 

Tak neobyčejné postavy, které prožívají tak bouřlivý a experimentální život a tak nudný film.......film se vleče bez jakékoliv silnější dějové linie, situace stále dokola, postavy vykresleny bez života....za mě určitě zklamání.

plakát

Lidská stonožka (2009) 

Slyšela jsem o tomto filmu opravdu hodně a tak jsem se rozhodla, že tu nechuťárnu musím vidět. Námět je nepochobně zdařilý a pro fanoušky hororů, navíc typu Saw, nebo Hostel, by to mohla být výborná podívaná. Ale už v prvních 5 minutách bylo jasné, že výkaly v ústech nebude to nejhorší utrpení :D :-D Herecké výkony naprosto otřesné a nevěřila jsem jim ani minutu, postava doktora zlouna byla přehnaná a herec přehrával do extrému, což působilo uměle a film je navíc prošpikovaný nereálnými situacemi a nepochopitelným jednáním, završeným výkonem vnímavé a velmi pohotové policie - to už bylo opravdu nechtěně úsměvné.....tento film si určitě získal pověst mezi horory, ale je to pouze šíleným nápadem "vytvoření stonožky" , nikoliv filmem samotným

plakát

The Florida Project (2017) 

wow.....neobyčejně poutavý příběh, zcela geniálně natočený. Naturalistický svět dospělých, podaný z pohledu dítěte mě strhl od začátku a opravdu jsem hltala každý okamžik filmu. Dětští herci své role ztvárnili bravurně a naprosto uvěřitelně. Opravdu silný příběh, který se režisérovi povedl za kamerou umocnit.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Zdá se mi to, nebo se dalším a dalším dílem přibližují spíše frašce? Star wars jsou kultovní filmy, na které je samozřejmě velmi těžké navázat, ale podle mého názoru tudy cesta nevede. To co fungovalo v původních dílech, je v nejnovějších dílech trapný a občas bolí se na to dívat. Nechci říct, že se jedná vyloženě o odpad. Občas jsem se bavila, občas jsem byla napnutá, ale celkový dojem je dost rozpačitý.

plakát

Deadpool 2 (2018) 

U mě se projevil syndrom přehnaného očekávání. Na film jsem šla s tím, kolik má zde hodnocení a ve finále jsem byla trochu zklamaná :-) Přišlo mi, že se zde hooodně tlačilo na pilu tak, aby film byl co nejvíce vtipný, až to nakonec v několika případech vůbec vtipné nebylo. Ale samozřejmě se musí nechat, že celkově jsem se nad filmem zasmála a rozhodně jsem se nenudila. Na první díl to ale ani zdaleka nemá :-)