Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (107)

plakát

Chuck (2007) (seriál) 

Info k S5 - "Pátá řada zaznamenává návrat ke svým kořenům, i když trochu neobvyklým způsobem. Díky nově nabytému jmění, Chuck (Zachari Levi) a Sarah (Yvonne Strahovski) Bartowští vlastní obchodní dům Buy More (se vším na povrchu i pod ním) a nově založenou, nezávislou zpravodajskou agenturu Carmichael Industries, jejíž členy jsou také John Casey (Adam Baldwin) a Morgan Grimes (Joshua Gomez). Mezitím se Morgan stává novým majitelem tajné vládní databáze známé jako Intersect a Chuck je nucen jednat jako jeho ochránce, stejně jako kdysi Sarah a Casey." ----- Uvidím po prvním díle, ale předběžně říkám, že se seriálem Chuck končím. Jelikož Chuck už taky skončil, tohle je plot k seriálu Morgan, na který vážně koukat nechci.-----------Po s05e01 snižuji na 3, protože naděje umírá poslední. Tak doufám, že ji NBC nezabije.

plakát

Insomnie (2002) 

Skvělá atmosféra, už vim, že nemam nikdy lézt na plovoucí klády. Robin Williams v netradiční roli mě dostal, po tomhle filmu už mě jeho komedie asi nikdy nerozesmějou.

plakát

Interview ČT24 (2006) (pořad) 

"Pane místopředsedo, to odstavení předsedy Sobotky jste plánovali dlouhodobě?" Danča jim to dává pěkně sežrat. A to je dobře.

plakát

Interview s upírem (1994) 

Pokud by se mě v dnešní době někdo zeptal, jestli z filmů o upírech vyberu Stmívaní nebo Interview, vyberu si vždycky to druhý, i kdyby mě měly zlynčovat všechny vzteklý Pattisonovy fanynky.

plakát

Iron Man (2008) 

Typická komiksová adaptace, u který jsem rád, že ji nepojali jako Temnýho rytíře. I když fandím spíš DC, docela jsem se bavil.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

V tomhle seriálu jsou všechny klady Přátel a naopak nejsou všechny jejich nedostatky: skvělý příběh, sympatické postavy i herci, hlášky, gagy, vztahy, moudra. Žádné logické chyby, jako když má někdo narozeniny pokaždé jindy, nebo se v každé řadě uvádí jak se seznámili pokaždé jinak. Jediné mínus je snad jen, že už běží 6. řada a my pořád víme akorát to, že matka *spoiler* má žlutý deštník, žlutý autobus, žije s lesbickou spolubydlou, a chodí na ekonomiku.*spoiler* O pár let později - tvrdé vystřízlivění. Stydím se, hluboce se stydím, že jsem toto někdy srovnával s Přáteli. Ti si totiž i přes vše nahoře uvedené udrželi svou kvalitu a já nemusel dokonce ani v desáté řadě nořit obličej do dlaní po neuvěřitelně trapných vtipech (řvaní do publika - doopravdy?!) a chodit na ušní, nosní, krční pokaždé, když hlavní postava začne ječet. Naopak, vždy jsem se při každém díle od srdce zasmál a je mi volný, že Ross má narozeniny v březnu, říjnu a prosinci. Tu hodím konečné jasné tři za perfektní první řady a akorát se kouknu, kdože to je ta slavná matka. Po finále dávám na konečnou jednu hvězdičku za první dvě řady, zbytek je vice méně (ale spíš více) úplně zbytečné vidět a to finále už vůbec. Ať jdou do prdele.

plakát

Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám (2008) 

Co se týče filmu: kecy-vtipná scéna-kecy-vtipná scéna-kecy-vtipná scéna-kecy...kapku nudící. Co se týče příběhu: mladý looser dostane velkou šanci pracovat ve velké společnosti, o čemž vždy snil, ocitne se na jejím dně, lidi mu hážou klacky pod nohy (občas si je tam dá i sám) a jediný, kdo mu trochu pomáhá, je mladá, hezká, sympatická slečna, o kterou ale nemá zprvu zájem, kvůli krásné, mladé...Megan Fox (to mluví za vše). Pár kapek štěstí a ponížení, náš looser stoupá ve firemním žebříčku až na střechu, už je blízko naplnění svého snu, když si uvědomí, že všechno to ponížení nestálo za to a že miluje onu mladou, hezkou, sympatickou slečnu. Co říct, kapku ohrané. Ale ty vtipy a ústřední dvojka si zaslouží 3 hvězdičky.

plakát

Jason Bourne (2016) 

Očekávání byla vysoká - vždyť jsou zpátky Matt Damon i Paul Greengrass, přestože mým nejoblíbenějším dílem zůstává nepřekonaný Agent bez minulosti. Jenže Jason Bourne zestárl a i když pořád zvládne jednou dobře mířenou ranou knockoutovat východoevrpského šampiona ve střední váze, už to prostě není ono. Opět tu máme CIA se starým nakrknutým ředitelem v čele, krásnou mladou analytičku na výpomoc, kolegu zabijáka (kterého jsem osobně překřtil na The Asshat - protože tuto definici splňuje na 100%), jenž se Bournea snaží zastavit. Zapomněl jsem na něco? Tajný program na výcvik Black Ops zabijáků, či jiné konspirace? Done. Přesouvání z místa na místo, přičemž zpravidla začínáme v zaostalé Evropě, až se propracujeme až do finále v USA? Done. Hektická dynamická akce střídaná pronásledováním a pozorováním ze střech? Done. Moby? Done. I když ten Moby je vlastně pozitivum. Další pozitivum je, že někoho konečně napadlo odstřelit Julii Stiles, kterou jsem od prvního dílu nesnášel. To by tak na tři hvězdičky bylo. Jenže je to Bourne a já jsem těžce neobjektivní člověk, tak co.

plakát

Kameňák (2003) odpad!

Opravdu neskutečná blbost, nechápu jak to může Nova vysílat a přestože to tu má hodnocení někde 20 %, vždycky se dokážou ve Volejte Novu ohánět svýma koláčema. Je vidět na co český národ kouká. A to je fakt bída...