Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (517)

plakát

Vyšehrad (2016) (seriál) 

Toto je zřejmě cesta pro českou satiru. Podobně jako dnes již legendární Kancelář Blaník či Autobazar Monte Carlo nevznikly pro televizi, ale internet, který snese vše a jakýkoliv náznak cenzury ho nebrzdí v rozletu. Jen houšť!!!

plakát

Toni Erdmann (2016) 

Nevzpomínám si, jestli jsem někdy viděl víc smutnou komedii, než tuto. Originálním, krutým a šíleným způsobem, kdy se otec snaží vrátit šokem do normálního života kariérou posedlou dceru. Katarze emocí zpracovaná takto minimalistickým způsobem ulpěla na dost dlouho, že toto byl pro mě jednoznačně nejlepší film roku 2016.

plakát

Zúčtování (2016) 

Velmi dobře natočený thriller. Napětí kvalitně vystupňováno, dávka akce úměrná stopáži, motiv smysluplný. Dostal jsem víc, než čekal.

plakát

Anthropoid (2016) 

Až na tu uši trhající angličtinu českých herců zatraceně dobře natočený film.

plakát

Slova (2012) 

Chtěl bych někdy číst takovou knihu o které toto celé je.

plakát

Teorie tygra (2016) 

Opravdu velice povedené, kompaktní, koukatelné, úsměvné a vtípné v místech, kde být mělo. Jediným slabším místem dle mého je postava Táni Vilhelmové v poslední třetině filmu, nebylo to moc uvěřitelné.

plakát

Život pod vodou (2004) 

Vizuální zpracování Andersenových filmů je prostě zážitek i kdyby námět a scénář stáli za hovno (což u něj samozřejmě nejspíš nikdy nehrozí). Dokonalé po všech stránkách v čele se skvělým Murraym.