Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

To Kapitola 2

To Kapitola 2 (2019)

Byl jsem na premiéře filmu a velmi se mi film líbil, když jsem se potom podíval na ČSFD tak jsem byl dost překvapen hodnocením. Za mě osobně to bylo lepší než první díl už z toho důvodu že tu bylo více Pennywise a i humor sem sedl. A jak si tady mnozí stěžují že tam je moc DIGITÁLNÍCH TRIKŮ tak jak jste si představovali že to bude udělaný. V knize se jako malý potkali s obrovskou oční bulvou, a jak jste si představovali že udělají toho pavouka?! Sice mě pavouk nenadchl tak jak jsem čekal protože byl napůl Pennywise a už jsem věděl že s ním nezatočí tak jako v knize (rozervání orgánů) ale pořád to bylo lepší než v původním IT 1990 kde ho kopli do světlíků (který neměli na pavoukovi co dělat) ale to že ho uřvali nebylo zase tak špatný. Ale na druhou stranu jsem byl rád že tam je více Pennywise ale kdyby to udělali jak to slibovali na tomto odkaze byl bych naprosto spokojen https://www.reddit.com/r/ItTheMovie/comments/bb2ur8/it_chapter_2_final_form_spider/ Celkově bych tomu dal 4-5 hvězdiček. klidně mi odpovězte co si o téhle recenzi myslíte.

Avengers: Endgame

Avengers: Endgame (2019)

Byl jsem na premiéře 24.4.2019. Byl jsem velmi potěšen jak byl film zpracován (hlavně jak udělali z Thora úplnýho idiota, třeba jak vyhrožoval hráči Fortnite. Nejzábavnější scény byly ty s Thorem. Děj byl velmi napínavý, podle mě nejlepší Marvelovka co zatím byla vytvořena. za mě 5 hvězd a 100%. Uviděl jsem všechny postavy z Marvelovek (vyjma X-menů) v té poslední velké bitvě. Black panter, strange, spider-man atd.

Vlk z Wall Street

Vlk z Wall Street (2013)

„BRAL JSEM DENNĚ TOLIK DROG, ŽE BY STAČILY Manhatanu, Long Islandu a Queensu NA CELÝ MĚSÍC. BRAŮ JSEM Quaaludes NA ZÁDA, DESET AŽ PATNÁCT DENNĚ, Adderall NA SOUSTŘEDĚNÍ, Xanax NA UKLIDNĚNÍ, Trávu NA UVOLNĚNÍ, Kokain NA NABUZENÍ A Morfium… PROTOŽE JE SKVĚLÝ.“ Vlk z Wall Street, co dodat pokud očekáváte dokument o akciové společnosti TAK JSTE TADY ŠPATNĚ. Tohle je pravý opa. Je to skvělý příběh o chlápkovi, kterej začne jako mladík v akciové společnosti a skončí jako MULTI-MILIONÁŘ. A mezitím? Mezitím si užijete TUNY A TUNY drog, vtipné hlášky a výroky, a hlavně děvky a že těch tam bude :). Leonardu DiCapriovi tahle role padne jako ušitá, hned od prvního okamžiku vás přesvědčí o svém chtíči, povaze, a dokonce začnete chtít být jako on. Pokud jste SERIÓZNÍ KONZERVATIVCI tak od tohohle filmu ruce pryč. Za mě si tenhle film ZASLOUŽÍ 11/10 hvězd. Je to prostě skvělý film jak po herecké, hudební i dějové stránce.

Apokalypsa v Hollywoodu

Apokalypsa v Hollywoodu (2013)

Tento film je skvěle natočený, jak humorem tak tím, že herci ve filmu hrají sami sebe. Jedna z nejlepších scén je jak se chlapi baví o znásilnění Emmy Watson, která je poslouchá za dveřmi ze svého pokoje. Film je nabitý humorem (cynismem, ironií, sexuálními narážkami a vtipy, oplzlostí). Dále tu je neustálé zdůrazňování že herci v Hollywoodu neustále musí mít nějaké drogy (kokain. heroin, trávu...). Pokud se chcete skvěle zasmát a vidět co by se stalo se světem v době apokalypsy tak s chutí se na něj jděte kouknout. UPOZORNĚNÍ: nevhodné pro křesťany, věřící, lidi co mají sklony ke kanibalismu, a lidi co věří na převtělování ďábla :). Já dávám filmu 9/10.

Saw: Hra o přežití

Saw: Hra o přežití (2004)

S touto sérií jsem začal během "corona prázdnin 2020" a s tímto prvním dílem jsem byl velmi spokojen (zvláště když to režíruje podle mě skvělý režisér hororů James Wan). Celý film vládlo napětí a i když to je trochu více sadistické než ostatní filmy tohoto režiséra. Hlavně za skvělou hudbu, která je používaná napříč celou sérií. Zápletka filmu geniální. U žádného jiného filmu se na konec netěším ale SAW je výjimka. Konečné rozuzlení je prostě dokonalé. Největší zásluhu na celé sérii má podle mě herec Tobin Bell. Tento film hodnotím 10/10.