Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (431)

plakát

Klan Gucci (2021) 

prepaleny, temer trihodinovy, opus o nicem. uplne zbytecny film o pomijivych lidech, vecech, zbytecnych hadricich, prohyrenem case a vyhasle spolecnosti. nekonecne dlouhy film bez zajimave zapletky, bez dramaticke linky, bez napeti, bez cehokoliv zajimaveho. tresni na okazalem dortu je hnusna, tlusta a nesnesitelna lady gaga, kterou nastesti dokazi vyvazit jini herci jako napr. adam driver, al pacino nebo jared leto.

plakát

Pěstní msta (2022) 

fight choreografie boli, scenar boli, rezie boli... nevim, co tady pozitivne ohodnotit - modular na trance party? asi nic, hodne spatne straveny cas.

plakát

Vrchol nebes (2021) 

Ve vysokych nadmorskych vyskach dosahuje „The Summit of the Gods“ vrcholu sve sily, bujna animace se oddava extatickym vyhledum, ktere by ziva akce nejspis nikdy nedovolila. Film doprovazi krasny soundtrack Amine Bouhafa.

plakát

Duna (2021) 

Dokonalost, Denis je genius! Kino s Dolby Atmos je kulervouci a perfektně umocňuje zážitek. Nemůžu se dočkat pokračování 🙂

plakát

Sylviina láska (2020) 

Tohle melo tak velky potencial! Postupne mnou jimala litost, nad tim rozlitym mlikem, az do uplneho konce.

plakát

Nadace - Přípravy na život (2021) (epizoda) 

Proc to cele vypada jak nejaky amatersky lowcost? Myslel jsem, ze tomu dalo nakousnute jabko vetsi budget. Kdyz jsem Nadaci cetl, rikal jsem si, ze tohle je nerealne zfilmovat, takze jsem od toho moc necekal, ale tohle je hodne spatne.

plakát

Nadace - Duch jednoho matematika (2021) (epizoda) 

Strašný scénář, strašná režie i herci - přemýšlím, jestli mám vůbec sílu na další díly.