Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (63)

plakát

Bláznivá střela (1988) 

Tak tuhle trilogii už jen tak něco v podobném žánru nepřekoná. Kamenná tvář L.Nielsena musí odrovnat každého, co se týče příběhu a režie, tak se snad taky nedá nic vytknout.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Po Přátelích můj nejoblíbenější sitcom, který mnoho věcí od Přátel přebral (páska přes oko Lily - stejně jako u Moniky, Barney se stejně jako Joey nechal vysvětit a oddal své kamarády atd.). To ale nemění nic na tom, že se moc bavim a všechny postavy jsou mi velmi sympatické. Doufejme, že se ješte pár řad natočí a tahle super partička se nerozpadne. Nyní také musím ocenit herecký výkon Britney Spears, který opravdu nebyl tak špatný, jak by se dalo očekávat.

plakát

Jmenuju se Earl (2005) (seriál) 

Zase jeden ze seriálů s trochu netradičním, ale zajímavým námětem, který si mě získal.

plakát

Párování (2000) (seriál) 

Výborný sitcom plný britského humoru s nezapomenutelným Jeffem a Stevem. Škoda, že se natočilo tak málo dílů.

plakát

Kdo hulí, ten umí (2001) 

Musim uznat, že jako student VŠ jim takovýho pomocníka docela závidim :o)

plakát

Californication (2007) (seriál) 

Konečně další role, která Davidu Duchovnymu pořádně sedla. Těším se na další řadu!!!

plakát

Hrdinové (2006) (seriál) 

Jo mít tak vlastnost alespoň jendoho z nich, to by bylo něco :o) Sci-fi "výrobky" podobného ražení, ty já prostě můžu, zvláště pak, když jsou navíc i dobře zpracovány. Moje nejoblibenější postava je Hiro, mám hrozně rád ten jeho japonský přízvuk a jeho hlášku "I come in peace" :o)

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Vůbec jsem netušil, co mám od Dextera čekat, sehnal jsem si ho vlastně jen proto, že už jsem měl všechno ostatní shlédnuto. Dostal jsem brilantní seriál s velmi zajímavým hlavním hrdinou a propracovaným dějem, který mě okamžitě vtáhnul do sebe a nedal mi spát. Já na to prostě musel koukat, koukat a koukat, dokud jsem to nedokoukal až do konce :o)

plakát

Škola rocku (2003) 

Dlouho jsem tento film hodnotil pouze 4*. Dneska jsem si ho ale pustil na domácím kině a musel jsem dát plné hodnocení, protože ty poslední 2 písně, to je nářez (bez pořádnýho ozvučení na mě takovej dojem nedělaj). Hlavně vždycky, když začne zpívat ta silnější černoška, tak se mi až derou slzy do očí!!! Za poslední 2 dny jsem si to finální vystoupení pustil asi 8x a pořád jsem z těch songů uplně paf. No a Jack Black, to je správnej šílenec ;o) LET'S ROCK!!!