Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (30)

plakát

Mare z Easttownu (2021) (seriál) 

Tohle mě posadilo na zadek. Ani ne tak tím, že by to bylo echt napínavý- to při vší úctě jsou jiné seroše, ale emocionálně. Asi je to tím ze mám děti a vnímám to ještě jinak než bezdětní. Každopádně výkon Kate Winslet je naprosto fenomenální!

plakát

Zabiják (2023) 

Zklamání… na Finchera hodně slabý. Bez šťávy, bez nápadu, nevyužitý potenciál zápletky jejíž rozuzlení mě teda jako faaakt nasr*lo. Spis jedna a půl hvězdy .

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Spíš zklamání. Příběh dejme tomu ok, akce rutina bez nápadu, bitva u Syrakus vypadala jako když si na dvorku hrají děti na vojáčky 🤦‍♀️herci průměr a přestárlý Ford to sám neutáhne… nečekal jsem nic převratného ale můj dětský hrdina si zasloužil důstojnější loučení.

plakát

Meg 2: Příkop (2023) odpad!

Po dlouhé době v kině se svým dvanáctiletým synátorem, takže MEG2 byla jasná volba. Nedělal jsem si iluze o kvalitě filmového zážitku, ovšem že to bude až tak blbý jsem netušil...v momentech kdy se můj mladej zajíkal akcí jsem se musel hodně ovládat abych na celý - poměrně slušně zaplněný sál - nevykřikoval cosi o kosočtvercovinách a dusil v sobě záchvaty smíchu. Vynořit se bez dekomprese z hloubky 7600 m je jen špička ledovce neuvěřitelné krávoviny, kde holohlavej svalovec honí paryby s oštěpem na skůtru, podmořská výprava si to štráduje po dně oceánu, pateticky vykřikuje že má málo kyslíku ale nezapomene se každou chvilku zastavit, obdivovat hezká světýlka a žvanit o nesmrtelnosti chrousta. Nefunguje tady ani zločinecká aférka, najatí zabijáci jsou tak neuvěřitelně hloupý, netrefí ani vrata od stodoly a furt jenom na sebe řvou. Vrchol všeho megalodoni co žvejkají ocelové konstrukce jako oříšky v čokoládě, čumákem rozbijí mříže a čtrnáctiletá "vědkyně" co přes notebook navazuje komunikaci se základnou na hladině...asi lepší wifi omg! Už nikdy víc, odpad odpadů !

plakát

FIFA: Pod povrchem (2022) (seriál) 

Vždycky jsem věděl, že je cosi shnilého v organizaci FIFA, ale do jaké míry, to mě nikdy nenapadlo. Supr dokument, Blatter by měl dostat Oskara za "hodného dědečka". V podstatě je úplně fuk jestli se organizace jmenuje FIFA nebo UEFA, CONMEBOL nebo FAČR.... všude to vedou stejný pijavice a bezpáteřníci, kterým jde jen o mamon a vlastní prospěch. Humus.

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

Matrix paroduje sám sebe 🤦‍♀️ tohle se vážně nepovedlo.

plakát

The Last of Us (2023) (seriál) 

Neznám předlohu, takže na mě první série zapůsobila asi trochu jinak. Je to silný, emotivně strhující a morálně vyčerpávající. Neodsuzuji, protože jsem v té situaci nikdy nebyl a doufám že nikdy nebudu. 90%... některý trapný klišé se tam objevilo a občas i předvídatelný děj, jeden slabší díl, ale jako celek to funguje.

plakát

Na nože: Glass Onion (2022) 

Dave Bautista jehož největší “herecký” majstrštik byl záporák v bondovce Spectre kde jeho předností bylo ukazovat svaly a hlavně nemluvit. Tak tady děla oboje a je to katastrofa, která mě po cely film strašně iritovala!!! Navzdory tomu, je to slušná detektivka, skvěle jsem se bavil, ale úrovně prvního případu to nedosahuje ani náhodou. Slabší tři hvězdy.

plakát

Na nože (2019) 

Po dlouhé době super film, skvělá zábava, můj oblíbený Craig… jediné dvě výtky :za prvé proč do prčic se děj odehrává v Americe když na vás od první chvíle dýchá stará dobrá Anglie , to fakt nepochopím a za druhé moc čitelný hlavní záporák, chybělo mi to klasické grandiózní finále od Agathy Christie, kde vás odhalení vraha posadí na zadek a řeknete si : to jsem fakt nečekal. Těším se na dvojku!

plakát

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022) 

Vyhozené dvě stovky za lístek, naprosto zbytečný díl , který mě nadchnul jen mini-soubojem Brumbala s Grindelwaldem, ale to je proste strašně málo. Scenáristický propadák , nelogické a úplně pitomé…pár vtipných momentů, ale celkový dojem je úplná prázdnota.