Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (23)

plakát

Rod Draka - Druhý svého jména (2022) (epizoda) 

Seriál o rodu s drakama bez draků :D aneb, jak je možný, že v GOT se jim podařilo, že se všichni zamilovali do draků a jejich mamči a tady jsou vám draci u perdele ?? nebo Targaryani neměli žádný vztah ke svým drakům? pardon, ale je to fantasy ne? :) první díl husina, druhý nuda a třetí mě teda bohužel taky ze židle nezvedl. Na celém seriálu se mi líbí pouze postava Daemona a toho sexy kings guarda, co ho nabral divočák do rozkroku. Ti dva kdyby jezdili polovinu času na dobře vymodelovanejch dracích a křičeli dracarys, tak jsem spokojená :DD doufám, že starší verze "Rheadoprčicpořádnevímjaksetopíšenyry" bude charismatičtější, tahle kopie Dany mě nebaví :( i když v prvním díle husina :D hlavně hned ten začátek, kdy letí na svým dráčkovi a člověk si protírá oko, jestli to náhodou není Drogonek s mamčou :D tak snad ty další díly chytí a zaháčkujou.. i tak jsem ráda, že to natočili!!! dávám tři hvězdy.

plakát

Láska je slepá (2020) (pořad) 

Geniální komentář "Ladushka22" to vystihl :D Já osobně mám "reality" show velmi ráda i když tento pořad jsem si pustila čistě z nudy. Byla jsem několik dnů připoutaná ke gauči a nic jiného mě .. no nebudu se vymlouvat. Zhltla jsem to během dvou dnů! :D Je to skvěle "nakástovaný" a ještě lépe sestříhaný. Překvapila mě pasivita mužů a aktivita žen. U všech párů je hned na první pohled vidět, kdo tam nosí kalhoty :D je to skoro až k pláči vidět, jak chlapi cukrují a ženský se chovají jako dyliny (vyjmenovaný slova po d "dylina, dýpparpl, dykobraz"). Je sice pravda, že jsem přepínala na HBO Go pokaždé, když do obývacího pokoje vstoupil můj manžel (aby si nemyslel, že jsem úplně zbláznila), ale fakt je to dobrý :D Dnes to bude masox, páč jsem zvědavá, kolik těch "párů" si řekne opravdu ANO :DDD skoro bych si i myslela, že nikdo. Tohle nikdo zdravej udělat přece nemůže ... ne? :D

plakát

Malé ženy (2019) 

Musím se přiznat, že začátek mě málem odradil.. bylo to na mě až moc ztřeštěné a "happy". Až jsem si v duchu říkala, v jakém světě to dnes žijeme, že mě nudí něčí radost a smích :DDD ale film mě chytl a do hodiny jsem přistoupila na tu šťastnou hru a bavila se spolu s ženami. Je pravda, že film bych rozhodně nedoporučovala mužům a kterákoliv žena, která se rozhodla na tento film dotáhnout svého muže by se měla dvakrát zamyslet, protože může druhý den skončit v obyváku na gauči zíráním na nesestříhanou verzy "Ponorky" od Wolfdanga Petersena, (která má 293 minut!) Z čisté pomsty mužovi - samozřejmě. A není se čemu divit. Tento film, je fakt typicky netypickej "chick-flick movie". Není vlastně ani tak feministickej (jak jsem se bála). Skvělé herecké výkony - především bych vypíchla roli Amy, kterou ztvárnila Florence Pugh které podle mě tento film slibně odstartoval kariéru. Její proměna z 14-ti leté dětské, umíněné, zákeřné, ale přesto naivní holčičky po sofistikovanou, uvědomělou a velmi chytrou dvacítku byla vskutku skvělá. Všechny ostatní herečky hrály tak nějak obstojně, jak by se od hereček jako je Saoirse (nikdy tohle jméno neumím napsat správně!) Ronan, Emmi Watson, Laury Dern a Meryl Streep čekalo a čeká :) Ničím zvláštním nepřekvapily a skvěle se doplňovaly. Jejich pánské protějšky mě vůbec nezaujaly :( Ale o nich film vlastně moc nebyl.. z kina jsem odcházela s úsměvem na rtech a se skvělou náladou a určitě se ráda na film podívám ještě několikrát. Délku filmu (135 minut) jsem si uvědomila jenom díky hroznému polstrování křesel v kině (Cinestar na Andělu), po hodině už jsem nevěděla jak si tam sednout. Ale bolest zadku jsem si uvědomovala, a proto dávám jenom 4 hvězdičky z pěti :D

plakát

Last Christmas (2019) 

Nebudeme si nic nalhávat, Emilia už prostě bude navždy především Khaleesi, matkou draků. A ač to nerada přiznávám, tato poloha drsné ženy jí sluší více, než komediantky. Celkově mám problémy s drsnejma ženskýma postavama ve filmech, či seriálech, ale Emilii taková role prostě sedne. V komedii si ji tedy člověk dokáže představit těžko a když už to tedy vidí, tak to tak nějak prostě skřípe. Je to jako když si na komediantku hraje Angelina Jolie. Je zlatá, milá, k pomazlení, ale já jí mám raději nasranou sedíc na drakovi :D Film byl moc roztomilý, anglicky vtipný. Kupodivu se mi docela dost líbila postava, kterou ztvárnil Henry Golding. To mě mile překvapilo, chlapi v těchto filmech jsou většinou naprosto k ničemu a spíš "ladí" atmosféru. Ale Emilie a Henry se k sobě náramně hodili! Film se mi fakt líbil, dobrý casting, skvělá hudba, příběh až na ten konec byl taky super. Určitě zařazuji do vánoční hitparády filmů, který si ráda každý rok pustím ..

plakát

Matky na tahu (2016) 

To je tak, když člověk čeká hovadinu a pak je mile překvapen :) Musím říct, že ač nejsem matkou vlastního dítěte, tak jsem se náramně bavila! A to hlavně díky excelentnímu castingu.. vybrat tyhle tři herečky byla dokonalost.. i když Mila mi tam kupodivu připadla jako ten nejslabší článek. Ale Kathryn a Kristen byly naprosto luxusní a díky nim dvěma dávám 4*. Epesní scéna v nákupním centru a pak druhá na záchodě s demonstrací toho, jak přistupovat k penisu neobřezaného chlapa jsou fakt lahůdkou!

plakát

Joker (2019) 

"The worst part of having a mental illness is people expect you to behave as if you don't. " Pakliže bych měla film Joker popsat jednou větou, tak by to byla právě tato.. Nic pro slabé povahy. Ne že by ve filmu bylo nějaké násilí (po osmi řadách GOT jsem viděla už asi vše), ale útoky na mentálně postižené jedince, jakožto i na ty staré, děti a zvířata ve filmech já konkrétně nesu dost těžce. Film měl až takový ten klubový nádech. Bylo to pomalé, potichu, objevily se i nějaké chyby (několikrát opakující se zdařilé scény apod.) Ale film to byl skvělý a rozhodně doporučuji na něj zajít do kina. Skvělá hudba, dokonalá kamera a výkon skvělého Joaquina stojí za to. Doufám, že ho to psychicky nesemele jako Heatha :( byla to opravdu hodně "dark" role. Jo a je to asi první film, kdy mi byla postava Roberta De Nira opravdu velmi nesympatická! :D

plakát

Zlatokopky (2019) 

Film jsem musela vidět, protože Jennifer :D Ale asi bych přežila, kdybych ho neviděla. Vlastně nejlepší na celém filmu je solo opening taneček J.Lo, který teda fakt v padesáti dala naprosto luxusně.. hned dnes ráno jsem si předplatila kartičku do fitka! Nabízí se srovnání filmu Zlatokopky s filmem Bez kalhot (Magic Mike) a musím uznat, že se mi opět potvrdilo, že když ženská něco dělá, tak pořádně. Ženský jsou mnohem větší "chlív", než chlapi - ve všem :D neštětí se ničeho, když mluví sprostě, tak je to fakt maso.. chvílemi jsem se za nás docela styděla. Ještě více, když se podobná slova začala trousit ze sedadel vedle mě, kde si dnešní mileniálky s hlavními hrdinkami notovaly :) myslím, že v kině bylo přítomno i značné množství žen, které si odskočily od tyče, protože výrok "jo, tak to znám, k*kot z****ej" byl jedním z mála, co jsem ten večer od divaček zaslechla... Film mě bavil tak do poloviny.. takový jeden velký videoklip. Pak už to byla jenom nuda a mlácení prázdné slámy. Myslím, že 3 hvězdy za mě jsou více, než dost.

plakát

Chirurgové (2005) (seriál) 

Tohle je prostě srdcovka no.. takový ten seriál, s kterým člověk "vyrůstá" .. postavy se stávají časem součástí "rodiny".. jeden z těch nekonečných seriálů, kde svým způsobem vše pořád dává ještě smysl.

plakát

Sedmilhářky - Série 2 (2019) (série) 

Hned na začátek musím říct, že dvojka bohužel nestačí na sérii první.. popravdě řečeno jsem shlédla první díl druhé série a druhý díl jsme dokázal "dát" až za další 3 týdny. Asi tak hrozný se mi zdál. Těšila jsem se velmi na Meryl, ale ta tak strašně přehrávala, až to bylo směšné. Nakonec jsem se přemohla a dala tomu šanci. Druhý díl byl mnohem lepší.. třetí už začínal být na úrovni dílů první série a zbývající díly byly naprosto skvělé. Řekla bych, že poslední dva díly byly díky výkonům Nicol a Laury Dern opravdu pastvou pro duši. Co ty dvě tam zahrály, to byla fakt symfonie! Já pevně věřím, že holky nehodlají natáčet třetí sérii .. páč v nejlepší se má přestat. Za mě druhá série mírně slabší než ta první, ale závěr mnohem intenzivnější a propracovanější.

plakát

Rozvod - Série 3 (2019) (série) 

Musím říct, že třetí série mě trochu zklamala.. první dvě epizody moc nic, ale pak se to zase pěkně rozjelo.. ale tak nakonec to přeci jenom skončilo v tom nejlepším.. dnes poslední díl. Každopádně stojí za shlédnutí..