Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (1 921)

plakát

Kouzelník Žito (2018) (TV film) 

Nedalo se na to koukat dál než 20 minut.

plakát

Rituál (1973) 

Tak tohle jsem nečekal, taková pecka a já blbec jsem se dokopával celý léta na to kouknout. V první řadě je to opravdu šok, protože nějakou chvíli jsem měl obrovský nutkání to vypnout. Ale vyplatí se počkat, protože klubko se začne pomalu rozmotávat a ve vzduchu visí ,,něco je tu kurva špatně" a v tý nejistotě mě ten film dokázal držet až do konce. Naprosto dokonalej atmosférickej zážitek a to zcela vážně, chvíli trvalo než jsem tomu přišel na chuť a nakonec jsem dostal šílenej bizár se zpěvy, tanci a originální detektuvní zápletkou. Ještě jednou musím poukázat na vynikající atmosféru, která opravdu zaručuje tíživej a mrazivej zážitek. Výborný, skvělý a musím si pořídit soundtrack :-)

plakát

Psycho IV: Začátek (1990) (TV film) 

Zas tak hrozný mi to nepřišlo. Norman vypráví svůj životní příběh do rádia, no proč ne. Má to dobrý i hrozný momenty, ale ve finále jsem to pobral spíš pozitivně. Dle mého solidní ukončení.

plakát

Jack staví dům (2018) 

Asi začínám pomalu von Trierovi rozumět. Tenhle film mě od něj zatím bavil nejvíc. Trier se prostě dělá prdel úplně ze všeho a ze všech a kryje to filozofováním o životě a smrti prostřednictvím zvrácené duše. Je to vlastně šílený a geniální zároveň udělat takovou hloubkovou sondu do mysli a života zvrácenýho, chorýho maniaka toho nejhrubšího zrna a ve finále se tomu celýmu zasmát. Tenhle film se s vážnou tváří všem vysmívá a kdyzž tak o tom zpětně přemýšlím, vtipný to bylo, sice temný a úchylný, ale vtipný :-) No ještě pořád to vstřebávám, ale přikláním se k tomu, že to na mě hodně zapůsobilo a budu to muset vidět znovu.

plakát

Venom (2018) 

Tohle se mě nedotklo skoro vůbec. Absolutně bez jakýkoliv sympatie k hlavnímu hrdinovi nebo jiný postavě. Toma Hardyho mám moc rád, ale ani to nepomohlo. Akční je tak akorát, humoru taky, ale pro mě osobně nezajímavý, totální nechytačka. Kdyby se tu aspoň roztrhalo pár lidí nebo utrhla nějaká končetina, postava Venoma k tomu vyloženě vybízí, ale ani to ne. Tahle postava jde úplně mimo mě, škoda no, ale já se s tím vyrovnám.

plakát

Šílenství Debory Loganové (2014) 

Nic převratnýho, ale že bych se nudil říct nemůžu. Ta hnusná šílená bába mě několikrát pěkně vyděsila. Velmi slušný FF s několika velice dobrými chuťovkami.

plakát

Psycho 3 (1986) 

Čistokrevnej průměr. Perkins zkusil i režisérskou židli a pokračuje v příběhu své ikonické role. Bohužel to není žádnej zázrak, kterej by se mnou otřásl jako první díl. Určitě to není k zahození, má to několik dobrých scén a především Anthonyho, kterej je dostatečněj tahoun.

plakát

Psycho II (1983) 

Velmi slušný pokračování, který má skvělý momenty a nejedno překvapení. Anthony Perkins je výbornej, jeho psychopatickej výraz je k nezaplacení.