Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Pohádka
  • Krimi
  • Romantický

Recenze (157)

plakát

Ďáblíci (2003) 

Čtvrtá hvězdička jen kvůli Garymu - zajímavé téma, ale myslím, že z toho režisér mohl vytáh nout i víc... Jen jsem nepochopila, proč český název zní "Ďáblíci" ???

plakát

Hodina tance a lásky (2003) (TV film) 

Zvrhlost fašismu nahlédnutá z poněkud nezvyklého úhlu...

plakát

Hrdý Budžes (2003) (divadelní záznam) 

Mám ráda záznamy divadelních inscenací, jelikož se na tato představení obvykle do divadla nedostanu... a tohle patří ke špičkám v posledních deseti letech. Nedovedu si v hlavní roli představit nikoho jiného, než Báru Hrzánovou!

plakát

Lepší pozdě nežli později (2003) 

Na americkou produkci je to nadprůměrné! Jack Nicholson roztomilý - jako už předtím v "Lepší už to nebude" ... NO A TO JE PRÁVĚ TO ALE! ...chvilkami jsem měla pocit, že se dívám na variaci filmu "Lepší už to nebude"!

plakát

Tajemný svícen (2003) (TV film) 

auuuuuuu....to bolelo....dokoukat... Ačkoliv mám Lenku Termerovou ráda, tohle byl asi její nejhorší výkon... Amatérští divadelníci by to zahráli lépe!... Jednu hvězdičku jen kvůli charismatickému Karlovi Dobrému!

plakát

Želary (2003) 

I když tak úplně nesplnil mé představy,které jsem si udělala při čtení "Jozovy Hanule"...

plakát

Drákula (2002) (TV film) 

Zatím nejhorší varianta Drakuly, jakou jsem viděla. Patrick Bergin sice hezký, ale zcela bezkrevný (že by to byl umělecký záměr??) ...Jediná hvězdička za výpravu, ta z celého dílka za něco stojí.