Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Karolína chodí se Stevenem. Steven je fajn, ale když přijde řeč na jeho rodinu, začne být divný. I když Karolína čeká se Stevenem dítě, představení jeho rodičům se stále odkládá. Steven ví, co dělá. Karolína se však nedá odradit. K setkání musí dojít a všechno se začíná neuvěřitelně zamotávat. (oficiální text distributora)

Recenze (47)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Člověk by čekal sympatickou nezávislou ujetinku o trpasličích lidech a on zatím romantický cajdák. Navíc zcela bez nápadu a děje. Námět nabízí víc než dost možností jak vytvořit zajímavé situace, vážné i komické. To vše zůstává zoufale nevyužité. Zbývá jen zmalovaná Kate Beckinsale, která ve filmu ve dne v noci vypadá jakoby právě přišla od kadeřníka, a docela ucházející Gary Oldman, který dává do role mnohem víc, než si ta role zaslouží. 45% ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

No jak tenhle film hodnotit?? Je to tezky mnoho lidi se k nemu bude chovat odtazite, s neduverou a nekteri mozna i s odporem. Stejne tak jako nekteri lide k nasim mensim spoluobcanum. Mozna i proto tento film nebude mit tolik hvezdicek, kolik by si zaslouzil.Neni to buhvi jak inteligentni a chytry film, ale pojednava o vecech o kterych neradi slysime a natoz jeste vidime. Vetsina recenzi tady radsi zakriva oci, mluvi o tom jak je to trapne. Ale co tam bylo trapne???? To ze se zamiluje clovek vetsinoveho vzrustu do cloveka mensiho?? Tak jestli tohle je trapne, v tom pripade je trapny uz jen ten samotny vyrok. Komedie???? Ani nahodou, spis romanticke drama. Herecky to bylo velice dobre zahrano, predevsim Gary Oldman "vycnival"(svym vykonem pochopitelne. Zde plati ze i maly clovek dokaze zahrat velkou roli - obrovsky). No a ten konec?? Prijit to muselo. Ja davam 4*. ()

Reklama

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Žádné mimořádné herecké výkony, ale námět netradiční a mimořádný. Očekávala jsem podle zadání komedii, ale žádná se nekonala, ba i té romantiky tam bylo poskrovnu. Jenže námět byl hluboce lidský, člověk se musel zamyslet nad skutečnosti, že i takoví lidé mezi námi žiji. (Nechci úmyslně nic prozrazovat, protože v tom je celá ta pointa). Řekla bych tohle : láska tělesná je důležitá do doby než se z ní narodí potomek. Není-li její podpůrnou složkou láska duševní, pak po narození potomka může nastat "krach". Je to velmi psychologický film, jakkoli jeho název zní šprýmovně. Po ukončení filmu, se musíte hluboce zamyslet, co byste v takovém případě dělali vy a jak byste se zachovali. Matthew McCONAUGHEY v mimořádné a nezvyklé roli. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Film který ač se to nezdá tak vám nabízí k zamyšlení jaké to je žít jako liliput a k tomu vemte dobře hrajícího Matthewa McConaugheyho a především v roli liliputa Gary Oldmana,který mě zde zcela překvapil jak zahrál věrohodně svojí roli liliputa a máte film ze kterého si mužete odnést více než jen zkrácení odpoledne či večera.Za mě celkově 75% a čtyři hvězdy. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek jsem viděla před pár lety,a musím říct, že si na něj vzpomenu, kdykoliv v nějakém filmu vidím trpaslíka nebo trpaslici.A pokaždé si vzpomenu, jakou fyzickou, ale i psychickou bolest prožívají, jak je u nich v životě všechno jinak, ale nejen v jejich, ale i životech jejich blízkých.Skvělý Gary Oldman i Matthew McConaughey....stojí za podívání. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Režisér Matthew Bright byl za svůj finální sestřih filmu vyhozen, protože se nelíbil studiu. Herec Peter Dinklage naopak prohlásil, že režisérský sestřih byl skvělý a studio jej svým zásahem zničilo. (Gary)

Reklama

Reklama