Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

One Tree Hill (2003) (seriál) 

Strávila jsem s lidma z Tree Hillu tolik času, že mi i budou chybět. I když se v seriálu vyskytuje zbytečně moc krásných a úspěšných postav, zvykla jsem si na ně. Přestávky, které jsem si dopřála mezi sériemi byly vhodné, jinak bych asi byla přetrihillovaná. Poslední tři díly bych prostě vypustila.. Možná celou poslední sérii.

plakát

Nezapomeň na mě (2010) 

Na začátku se nás pokusí vtáhnout scénou v metru, která je sice pro film celkem nepodstatná, ale navnadí. Potom se v podstatě nic moc nejděje..Holka se zamiluje do kluka, ale on jí něco zatajil, klasika. Ale něco na tom filmu bude. Zvláště poté, kdy se na tabuli objeví datum dne...Hned sem si říkala, NE! Každému musí dojít, jak to skončí. A slzy tekly proudem. Takový konec si zaslouží hvězdčiku navíc, protože nemá jen silný konec, ale také poukazuje na to, co je nezapomenutelné!

plakát

Kluk mojí holky (2010) 

Nenadchne, neurazí..Třetí hvězdička především za závěr, který jsem opravdu nečekala. Takový průměrný romantický film.

plakát

Půlnoční polibek (2007) 

Mám takové různorodé pocity. Herecké obsazení bylo docela fajn, ale jak už bylo řečeno, Vivian byla trochu mimo. Jak se její osobnost může během dne takhle změnit. Napřed je úplně děsná, myslí si bůh ví co, za chvíli tam brečí skoro pro nic. Docela mě štvala. Na konci uplně jiná než na začátku. Co dál...nooo možná 3 a půl hvězdičky za to jak brali věci v jejím bytě aby je ex nespálil. Jinak kamera byla chvílemi opravdu trošku slabší.

plakát

Bravo Girls: Opět v akci (2004) 

Bring it on se mi líbilo, nebylo to ještě tak moc trapné. Bring it on: All or nothing bylo o něco slabší, ale bylo fajn, že tam hodili street dance. Ale tohle je trapné už od první minuty. Přiznávám, že jsem se nedodívala. Možná to bylo tím dabingem, možná trapností hlavní postavy. Vlastně ne možná, ale určitě. Trapnost za trapností. A úplně jsem se zhrozila, že jsou ještě dva další díly Bring it on. Prostě stačil první. Hvězdičku to má možná tak za Bethany, ikdyž ta byla v tomto filmu taky šílená. Tak ani nevím...asi mi bylo líto dát tomu odpad!

plakát

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007) 

Ikdyž mám ráda nešťastné konce, tak tohle bylo možná moc aj na mě. Zvlášťe pak před spaním! Písně byly některé dobré, některé nudné. Děj fajn. Plus u mně má obsazení - Johnny Depp, Alan Rickman.

plakát

Divoké vlny (2007) 

Myslela jsem, že to bude další průměrné anime...Ale jako líbilo se mi to:) Nečekala jsem, že mě to tak zaujme. Natáčení o surfování byl dobrý nápad, malý tučňačci rozkošní, dost dobrý původní dabing. Něco mezi *** a ****, ale tak přikláním se ke **** :)

plakát

Pátý element (1997) 

Vynikající film o záchraně světa na poslední chvíli. Skvělé herecké obsazení - Bruce, Milla, Gary Oldman jako Jean-Baptiste Emanuel Zorg....Modrá operní pěvkyně byla fakt výborná a Ruby Rot mě sice chvílemi přiváděl k šílenství, ale svou roli zvládl taky bravurně.

plakát

Jen trošku štěstí (2006) 

Cizí smůle se dá docela zasmát:) Jako myslím, že to nebyl tak špatný film, ikdyž v něm hrála Lindsay..Dalo se u toho zasmát:) Ideální na pohodové odpoledne v posteli..