Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Biblické příběhy: Pavel z Tarsu (2000) (TV film) 

Chápu, že někdo chtěl stvárnit Bibli a je to dobrý nápad ovšem provedení hrozné herecké výkony jsou strašné a nevím jestli se tomu smát nebo brečet nevíte jestli se Pavel vzteká nebo jestli se směje a tak dále... Další věc práce s kamerou je děsivá pohyby s kamerou jsou děsné a to nemluvím o rozlišení kamery. Další věc speciální efekty Ó BOŽE Blue screen je vidět kolem postav a kulis hodně zřetelně a obrázky které za Blue screen vypadají jako nakreslené... Ale dávám 1 hvězdičku, protože se snažili stvárnit Bibli a měli malý rozpočet.

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Nejlepší seriál já ho sleduji už asi od pěti let a vždycky jsem se smál. Na svou dobu má výborné efekty a výborně napsané postavy. Má to málo dílů, ale je to kvůli tomu, že každý díl má originální příběh originální vtipy a vždy se Rimmer dokáže strapnit a zesměšnit ještě víc něž kdykoli před tím. Celý seriál jsem shlédnul nejméně pětkrát, ale pořád mě baví a budu ho sledovat ještě dlouho.

plakát

Červený trpaslík - Zpátky na Zemi (2009) (série) 

Na jednu stranu chápu lidi kterým se tato série nelíbí, ale tvůrci chtěli zkusit něco nového (není tam smích a robíci jsou cgi) a série je tak krátká, protože to měl být původně je film.

plakát

Červený trpaslík - Roztavení (1991) (epizoda) 

Asi nejlepší díl nejlepšího seriálu nejlepší vtip je když matka Tereza vtrhne do Hitlerovy kanceláře s dvojka samopalama :D

plakát

Rammstein: Mein Land (2011) (hudební videoklip) 

Nejlepší song a pro ty kdo to nechápou ty efekty jsou udělaný tak špatně naschvál aby to vypadalo jako staré reklamy jen škoda, že to nehrají na koncertech

plakát

Řbitov zviřátek (2019) 

Čekal jsem, že to bude průměrný film kvůli hodnocení, ale teď je to asi můj nejoblíbenější horror. Film není zbytečně protahovaný a atmosféra je úžasná, lidé si stěžují, že by se měl film víc zaměřit na postavy, ale já si myslím, že potom by byl film moc dlouhý a nebyla by u toho děsivá atmosféra, protože by jsme sice postavy znali líp, ale pořád by tam byli jen části s rodinou a navíc když někdo chce znát dobře postavy tak si může přečíst knihu. Určitě by si to zasloužilo aspoň 75%, protože příběh byl výborný, atmosféra byla skvělá, herecké výkony super, práce kamery a střih by super a cgi bylo taky výborné. Určitě se na to podívejte.

plakát

Teletubbies (1997) (seriál) odpad!

Jako malý jsem se na to naštěstí nedíval takže jsem nevěděl proč na to všichni nadávají tak jsem si jeden díl pustil a už jenom u infra jsem to pochopil děsivé dítě na slunci se začne smát a já mám zajištěné noční můry, ale řeknu si ok to je jedna věc třeba zbytek není tak špatný potom vidím barevné emzáky kteří bydlí v odporným nekvalitně udělaným domem a tak ztrácím naději, ale to není všechno díl pokračuje tím, že zrůdný žlutý plyšák tajně tancuje má odporný hlas ze kterého mě bolí hlava, ale to není jediný hloupý díl tvůrci si asi myslí, že malé děti jsou úplně vypatlané, nedokážu si představit jediné dítě kterému se tento seriál líbí.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Varování v tomto komentáři jsou spoilery! Avengers endgame je úžasný film ze začátku je pomalý ale potom se rozjede vtipná atmosféra po celé době filmu například Thor hraje Fortnite ale celou dobu to není jen vtipné má to nějaké vážné okamžiky epický souboj a oživení postav doporučuji jít do kina