Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Oblíbené filmy (9)

Podivné dědictví

Podivné dědictví (1972)

Ač nemám v oblibě westerny, tak tohle je můj neoblíbenější film s Terencem Hillem. Tahle lehká a chytrá komedie mi zaručeně vždycky vykouzlí úsměv na rtech. Mám zde své oblíbené pasáže (a že jich je opravdu hodně), které umím nazpaměť. ,,Skok do vody, plavmo za rukama, rovnou do peřejí ... Ustupte laskvavě, aby vás nepošplíchal,, :D Zkrátka a dobře, tohle musíte vidět ! : )

Mlčení jehňátek

Mlčení jehňátek (1991)

Skvělá kniha - perfektní film. Spojení herců Anthony Hopkins a Jodie Foster ve mě vyvolává příjemné mrazení. Ačkoli jsem film viděla již mnohokrát, vždy se k němu velice ráda vracím a pokaždé mě znovu a znovu fascinuje. Zejména postava psychiatra Hannibala Lectera, kterou absolutně dokonale ztvárnil právě Anthony Hopkins.

Spáči

Spáči (1996)

Drsný a těžký příběh, který se mi dostal pod kůži. Obzvláště scény z ústavu ve mě vyvolávají pocity úzkosti a bezmoci. Skvělé herecké obsazení a velice precizně odvedené herecké výkony. Pokud bych ovšem měla vyzvednout jen jednu věc k filmu, byla by jím bezpochyby hudba. Zejména skladba Everything is Everything - WITCHI TAI TO ... tu jsem si díky filmu zamilovala.

Strážci Galaxie

Strážci Galaxie (2014)

Namyšlený, leč odvážný Peter Quill, ozbrojený a navztekaný mýval Rocket, jednoduše hodný strom Groot ... tuhle trojku snad ani nelze nemít v lásce. Pokud k tomu přidám další postavy jako je zelená Gamora a maniaka ničitele Draxe, tak mi vychází skvěle doplněná skupina bláznů, kteří mě neskutečně baví. Ba co víc, baví mě zde i záporáci ; )