Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (42)

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) odpad!

To se nedalo :D neskutečná hovadina...dala jsem 15 minut a pak jsem to vypnula.

plakát

Záskok (1994) odpad!

Dali jsme 20 minut, víc to nešlo. Taková banda silně nesympatických lidí pohromadě + totálně ubohý a trapný děj! Neskutečná kravina!

plakát

I Love You Phillip Morris (2009) 

Bylo to hezký, takový roztomilý :) Ewan opravdu toho gaye hraje tak dobře, že jsem mu to věřila. Až na pár nudných scén u soudu to nemělo chybu. SPOILER: Konec mě naštval, škoda že to nedopadlo dobře :( ale...ono ani moc nemohlo, když byl Steven takovej podvodník...

plakát

Mama (2013) 

Tak nevim. Když jsem viděla ukázky, tak jsem si myslela jaký to bude skvělý...ale zklamalo mě to. Výkon dětských herců byl super, to se musí nechat :) ono to bylo všechno dobrý, než ze zdi začaly lézt vlasy a pak, když ta hlava "plavala" po podlaze, tak jsem se musela smát. Každou chvíli jsem čekala, kdy se objeví Harry Potter a vyšle na Mamu Expecto patronum, protože ona opravdu vypadala jak Mozkomor :))))

plakát

Suckablood (2012) 

SPOILER! No, bylo by to daleko hezčí, kdyby místo tý babičky umřela ta ošklivá holka. Na to, že si cucala palec, je dost velká jako! Nechápu proč to ošklivý dítě muselo přežít :D ale je to jen film, ve skutečnosti by určitě umřela :)))

plakát

Triangle (2009) odpad!

Na začátku to vypadalo, že to bude dobrej horor, ale fakt ne :) SPOILER - film o lidech, co uvíznou v podivný časový smyčce a dokola tam umíraj, běhaj po lodi...nejlepší scéna z celýho filmu je ta, když na konci ta příšerná ženská s tim příšernym dítětem umřou v autě :D jo a jak ta jedna umírala na palubě a byla tam asi 60x, tak jsem se fakt dobře pobavila :) opravdu pěkná blbost.

plakát

Teorie létání (1998) 

Hěvzdičky jen pro Helenu, kterou miluju a která to zvládla tak skvěle zahrát! Když jsem ten film viděla, Helenu jsem ještě neznala a ona to hrála tak dobře, že jsem si o ní myslela, že je fakt postižená :-O

plakát

Rande měsíce (2006) 

Komedie? Ani jednou jsem se nezasmála. Nejhezčí na tom filmu byla Jessica Simpson!

plakát

Zkouška (2009) 

Nebylo to špatný, jen ten konec mohli trošku doladit...