Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Komedie
  • Krimi

Obsahy (4)

Sjuda ně zaletali čajki

Sjuda ně zaletali čajki (1978)

Filmová adaptace příběhu V. P. Astafieva „The Pass“ (1958) je z prostředí Sibiře 30. let 20. století, když se tým vorařů plaví po sibiřské řece Mana a čistí břehy od zbytků vyschlého lesa. Zde se setkají s desetiletým Iljou, který utekl z domu po hádce se svojí nevlastní matkou. Přesvědčí členy týmu, aby ho vzali s sebou do ústí řeky, kde žijí jeho prarodiče. Léto utíká a malý Ilja zapadl do celého kolektivu, který si ho zamiloval i přes velmi nebezpečnou a tvrdou práci.

Two Days, Nine Lives

Two Days, Nine Lives (2000)

Filmový producent Saul (Luke Goss) má nehodu související s drogami, když bezohledně řídí své auto. Saulova přítelkyně Claire (Rosie Fellner) trvá na tom, aby se Saul přihlásil na rehabilitační klinice. Film sleduje Saula, šest dalších pacientů a jejich poradce během následujících 48 hodin na klinice „The Bridge“ v Surrey v Anglii.

Blaženost

Blaženost (2021)

Greg (Owen Wilson) je nedávno rozvedený muž, jehož život se rozpadá, když v tom potká Isabelu (Salma Hayek), která je přesvědčena, že znečištěný a zlý svět kolem nich není skutečný. Věří, že žijí v ošklivém, drsném, ale simulovaném světě počítačovou animací, uvnitř krásného, ​​mírumilovného, „skutečného“ světa blaženosti.

Jaya

Jaya (2015)

Semerkhet (Darren Shahlavi), krutý a zdánlivě nesporný mistr, vládne jako král nad třemi královstvími. Když se však jeho malý bratr Jaya (David Belle) dozví, že Semerkhet donutil princeznu Cassiopeiu (Sarah Alami) k sňatku a že je stále naživu, je jeho úkolem uniknout z vězení a vrátit rovnováhu do království.

Reklama