Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Komedie

Recenze (3 560)

plakát

Metoda Markovič: Hojer - Cesta ke světlu (2024) (epizoda) 

Obsazením vypilaná minisérie dospěla do svého konce, jsem rád, že se nakonec dostalo i na postavu Vojty Kotka, která utvářela zajímavé pozadí po všech předchozích 5 epizod. Jestli se Markovič dle dosavadních zvěstí vrátí s dalším případem, budeme u toho.

plakát

Metoda Markovič: Hojer - Chyba systému (2024) (epizoda) 

Je zajímavé pozorovat postavu Jiřího Markoviče, který dostal za katr a následně na provaz několik významných zločinců té doby, přesto se snažil svůj objekt zájmu i chápat a jeho vztah s Láďou Hojerem šel daleko za hranice vyšetřovatele a obyčejného vraha.

plakát

Metoda Markovič: Hojer - Možnost léčby (2024) (epizoda) 

Voyo vyrukovalo s tak nečekaně působivou kriminálkou, že donutilo i naši domácnost zkusit zase po odmlce měsíční předplatné a hned po úvodu je mi jasné, že se ty prachy vyplatily, i kdybych po skončení Markoviče neviděl na službě nic jiného.

plakát

Metoda Markovič: Hojer - Poslední facka (2024) (epizoda) 

Láďa už se pořádně dostává do popředí a Petr Uhlík se zasluhuje o nejobskurnějšího záporáka prozatimní letošní seriálové sezóny. A to nejen v českém měřítku. K té pětce už fakt chybí jen žďobíček.

plakát

Metoda Markovič: Hojer - Rodinná záležitost (2024) (epizoda) 

Na téhle minisérii není silný jen ústřední děj, ale i ty hodně drsné postranní linky s epizodními vraždami, co svou brutalitou snad ani nemohou zapadat do skutečné české historie. Gradace napětí je tu taková, že by se jiní tvůrci mohli učit.

plakát

Metoda Markovič: Hojer - Ženská oběť (2024) (epizoda) 

Ještě tam tu pátou hvězdu nechám schovanou, ale vykukuje ostrým pohledem a cítím, že na ni už brzy přijde čas a ne jednou. Od obsazení, přes zasazení až ke kostýmům a dalším pididetailům je tahle minisérie právoplatně na trůnu celé Voyo tvorby.

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 1 (2024) (epizoda) 

ČT rukuje s dalším osobitým seriálem s neokoukaným tématem a příslibem kvalitní výplně nedělních večerů. Tak snad tempo nespadne a bude se i nadále na co dívat.

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 2 (2024) (epizoda) 

Kopáčová je prostě dobrá režisérka, po Ochránci tu máme konečně další seriálovou pecku, která zabaví všemi svými aspekty. Filip Březina je extrémní sympaťák a ta snaha pojmout to stylisticky světově, ne jen vyumělkovaně ve stylu Ulice a dalších ko*otin, to v tom našem malém českém rybníčku hrozně cením.

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 3 (2024) (epizoda) 

Konečně se více prohlubuje beef mezi Filipem a Hanou, její děda s tváří Jiřího Bartošky je skvělým přídavkem do děje. Zajímavý vývoj není ale ušetřen ani u Kalinových, kde jsem rovněž zvědav, zda se dají zpátky dohromady v posledním díle či si pro nás tvůrci chystají nějaký nepředvídatelný “zvrat”.

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 4 (2024) (epizoda) 

Zasloužený glow-up pro už tak vydařený seriál. Kdyby se v Česku každé dílo dokázalo takhle vybrousit, už bych nemusel koukat na nic zahraničního.