Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ladislav Hojer sa čoraz viac zbližuje s vyšetrovateľom Jiřím Markovičom a priznáva ďalšiu vraždu, tentoraz v Brne. Vyšetrovatelia mu najprv neveria, ale na svetlo postupne vychádzajú hrozné detaily, ktoré všetkých šokujú. (Voyo)

Recenze (41)

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Láďa začal konečně odtajňovat, na čem si po večerech smlsne. Toto odtajnění bylo opravdu perfektní. Slintala jsem blahem nad tím, jak kamera zachycovala jeho pomalé, stydlivé a poněkud nechutné přiznání. On je vůbec Láďa celkově trošku nechutnej. Takovej slizoun. Začátek opět přináší skutečný příběh - Vildy. Ten mě popravdě moc nezaujal. Přiznám se ale, že nevím, jestli to bylo tím, že jsem byla opět v polospánku nebo byl tento příběh nudnější než ostatní. Atmosféra stále graduje a ani neregistruji vycpávkové chvilky (to mi připomnělo, jak Láďa na vycpané figuríně názorně ukazuje a popisuje svoji řezničinu). Černý humor funguje, Markovič pracuje o 106. Už jsou vidět jakési sympatie Hojer X Markovič. Další díl snad ukáže další vraždičku. ()

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvim dile jsem si rikal: Maj vraha, o cem chtej jeste tocit celou miniserii! A vono jo. Peclive a v podstate minimalisticky vystavena atmosfera, ktera krok po kroku utahuje srouby. Jako clovek by se mel nudit, ale prave ta atmosfera a koncert Lnenicka versus Uhlik s korenim Neuzila, Misika  ba i toho advokata nedava vydechnout. Mrazive chladny V Kotech jeste tvrdi muziku, naproti tomu angazovani  Skameneho je (opet) krokem vedle. Velice se mne dotyka a oslovuje  az duchovni linka biblicke "lasky k nepriteli." Jenom bych uvital, kdyby jak to rict okrajove pripady byly podrobneji vykresleny a rozebrany. Ok, 5 proc si jeste necham do zasoby. 9.5/10. PS Ma recenze cislo 600! ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1) rozčilují mě ty vsuvky k dalším případům. Jako vypadá to akorát jako trapárna. Kdyby v každé epizodě se řešilo případů víc a Hojer byl linka na pozadí OK. Ale pokud to má být je Hojer, tak “Lyšáček” na 5 minut byl celkem zbytečná vata. 2) konečně se vysvětlily návštěvy u “inženýra”. Teprve teď se scénář obtěžovat vysvětlit jeho roli. 3) Hojer se konečně doplácal k Ivaně M. (20 let) aka čtvrté oběti a zároveň i k té “neúspěšné” šesté (kde došlo jen na pokus). Co působí dost drsně, je jak se dostal vyšetřovateli Hojer pod kůži. Prostě pošmak. ()

Shadyllady 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to prostě pošmak. Oba herci, jak Petr Lněnička, tak Petr Uhlík, jsou naprosto brilantní. Obzvlášt Uhlík. Zahrát takového místy nevinného bojacného kluka , a ten strach v očích když se přiznává k něčemu novému, a místy naprostého slizouna, a ten zabijácký výraz ve tváři co občas vyšvihne, to je fakt talent. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Sledovat herecký výkon Petra Uhlíka je skutečný pošmak. Velmi povedená kombinace ingrediencí, které mám tak rád. Není zde nouze o černý humor ani vraždy nevinných obětí, které měly jen tu smůlu, že se rodičům povedly a jejich vzezřením padlo do oka zdejšímu úchylákovi. Zdejší vsuvečka s Vildou nebyla tentokrát zase tolik temná, ale svojí odlehčeností mě bavila. Moc mi do tohoto seriálu nepasuje Mišík, ale to může být jen můj problém. Jinak super a atmosféra dané doby s každého záběru příští do všech světových stran. Nejpovedenějším momentem dílu je bezpochyby přiznání se k sežrání dělohy. [79 %] ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama