Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Zajímavosti k filmům (6)

Deathstroke: Knights & Dragons

Deathstroke: Knights & Dragons (2020)

Když se Deathstroke vzdává Lady Shivě ve scéně na pláži na ostrově se sopkou, upustí jeden svůj vytažený meč na zem. Když je odváděn v zajetí pryč, má na zádech vidět pouze jílec svého druhého meče. V další scéně, tentokrát už v zařízení uvnitř sopky, však můžeme vidět na jeho zádech opět jílce dva.

Mumie

Mumie (2017)

Ve scéně po příletu plukovníka Greenwaye (Courtney B. Vance) zmiňuje seržant Nick Morton (Tom Cruise), že vojenská hodnost jeho parťáka Vaila (Jake Johnson) je desátník. V závěrečných titulkách je však uveden jako seržant Vail (Sgt. Vail).

Valerian a město tisíce planet

Valerian a město tisíce planet (2017)

Valerian (Dane DeHaan), Laureline (Cara Delevingne) a Bubble (Rihanna) z boulanského trůnního sálu utečou skokem do odpadní šachty. V několika záběrech, kdy s řevem běží proti velké skupině boulanských strážných, je však divákovi umožněn pohled na celou plochu mezi nimi a žádný takový otvor v zemi vidět není. Naopak povrch je neporušený s červeným kobercem po celé délce.

Ladíme 2

Ladíme 2 (2015)

Ve scéně, kdy se Barden Bellas fotí před domem, se neshoduje snímaná skutečnost s výsledným snímkem. Např. dívka vlevo nahoře je na snímku úplně vzadu, další dívky mají ruce v jiné poloze a Chloe (Brittany Snow) nedrží fotoaparát.

Truth

Truth (2015)

Ve scéně po natočení rozhovoru s plk. Burkettem (Stacy Keach) na kameru sedí plk. Charles (Dennis Quaid) a Mary Mapes (Cate Blanchett) na gauči. Plk. předává Mary balíček chipsů, který je natočen zadní stranou, avšak v dalším záběru z jiné kamery je natočen přední stranou.

Reklama