foto

Courtney B. Vance

  • nar. 12.3.1960 (58 let)
    Detroit, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Farm
2018 Ben Is Back
Psí ostrov
2017 Mumie
Nesmrtelný život Henrietty Lacksové (TV film)
2016 Pařba o Vánocích
2015 Terminator Genisys
2012 Nahlas a naplno
2011 Nezvratný osud 5
The Divide
2010 Těžká rozhodnutí
2009 Hurricane Season
2008 Nic než pravda
2002 D-Tox
Propusťte Brandleyho (TV film)
2000 The Acting Class
Vesmírní kovbojové
1999 Love and Action in Chicago
Vítejte v Holly Springs
1998 Léčka
Nahé město: Poslední soud (TV film)
Nahé město: Vražedné Vánoce (TV film)
Slepá víra
1997 Dvanáct rozhněvaných mužů (TV film)
1996 Kazatelova žena
Kluci ze sousedství (TV film)
1995 Krátká romance (TV film)
Letci z Tuskegee (TV film)
Nebezpečné myšlenky
Panter
Piano Lesson, The (TV film)
Poslední večeře
1994 Race to Freedom: The Underground Railroad (TV film)
Svátost manželská
1993 Dobrodružství Hucka Finna
Emperor's New Clothes, The
Percy & Thunder (TV film)
1992 Nonesense and Lullabyes: Nursery Rhymes
Nonesense and Lullabyes: Poems
Ve stínu gangu
Válka v ulici (TV film)
1990 Hon na ponorku
1987 Hamburger Hill
1983 First Affair (TV film)

TV seriály

2018 American Crime Story (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Verdikt (S01E10)
Dar z nebes (S01E09)
Uvězněná porota (S01E08)
další epizody (10)
2014 Ve službách CIA (TV seriál)
Mystérium sexu (TV seriál)
Pták s černým peřím (S02E06)
Obdaření (S02E05)
Špinavé záležitosti (S02E04)
2012 Comix from the Underground (TV seriál) - a.z.
Pomsta (TV seriál)
Rozhřešení (S01E19)
Spravedlnost (S01E18)
Pochyby (S01E17)
další epizody (4)
2010 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Odpočítávání: část druhá (E22)
Odpočítávání: část první (E21)
Vyjednávání (E20)
další epizody (12)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Oznámení (E10)
Věřit (E09)
Karty s kojotem (E08)
další epizody (10)
Pohotovost (TV seriál)
Je mi fajn (S15E21)
Konec služby za 6 minut (S15E17)
Začátek konce (S15E16)
další epizody (5)
2008 Senzační Spider-Man (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Svátky vzhůru nohama (S15E10)
Vyleč sám sebe (S15E07)
Ach, bratře (S15E06)
2007 Hnutí mysli (TV seriál)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Dobro (S05E22)
V plamenech (S05E21)
Až na kost (S05E20)
další epizody (13)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vyděšený k smrti (S05E09)
Zachránit si tvář (S05E08)
Nad ránem: 2. část (S05E07)
další epizody (23)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nemohoucí trpaslík (S04E09)
Nic než stříbro (S04E08)
Drahocenné děti (S04E07)
další epizody (21)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Poručnictví (S03E09)
Prorok (S03E08)
Vrah mezi námi (S03E07)
další epizody (23)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hanba (S02E09)
Cesta k Bohu (S02E08)
Sestry (S02E07)
další epizody (21)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vnitřní nepřítel (S01E10)
Spořádaný doktor (S01E09)
Pohádka o odpuštění (S01E08)
další epizody (10)
2000 Parting the Waters (TV seriál)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Rage (S05E13)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
By Hooker, by Crook (S01E07)

Dokumentární

2018 The Groveland Four - vyp.
2003 Unchained Memories: Readings from the Slave Narratives
2001 War Letters (TV film)
2000 Born to Trouble: Adventures of Huckleberry Finn (TV film)

TV pořady

2016 68. Emmy Awards (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 Finding Your Roots with Henry Louis Gates, Jr (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
1995 The 47th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace