Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Horor

Recenze (13)

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Vzhledem k tomu, že jsem zvědavej jak veverka, rozhodl jsem se, že zjistím, proč má tohle dílo tak strašný hodnocení. Během prvního dílu jsem už po 5 minutách z 20 nevěřícně zíral na to, jak někdo mohl vytvořit tak nudnej seriál naprosto o hovně. U druhýho dílu jsem stihnul usnout ačkoli má jen poloviční stopáž. Třetí díl měl bejt zatím nejdelší, ale to už jsem fakt nevydržel a vypnul to, protože to hodnocení opravdu odpovídá tomu, jak velká sračka to je. Víc dílů jsem na YT naštěstí nenašel a nejspíš už nikdy hledat nebudu.

plakát

The Last of Us - Long Long Time (2023) (epizoda) 

Po našlapanym druhym díle jsem čekal, co dál přijde za pecku a bohužel tenhle díl jsem vůbec vidět nemusel. Některý scény tuplem ne! Doufám, že si HBO odškrtlo nutný zlo - ''Scéna s buzerantama: Hotovo'' a zbytek seriálu už bude zas za něco stát.

plakát

Joker (2019) odpad!

120 minutovej film, kde se 110 minut nic neděje. Chtěl jsem dát aspoň jednu *, ale fakt nevím za co. Naprostá ztráta času.

plakát

Uncharted (2022) 

Jako velký milovník této herní série musím říct, že i když jsem od filmu měl dost nízká očekávání, byl jsem jím po celý průběh fascinován. Občas jsem měl dojem, že hru opět hraju. Známé kulisy a všudypřítomné vtípky hrdinů ze hry tomu ještě přispěly. Jsem zvědav na druhý díl!! Sic parvis magna!

plakát

Sametoví vrazi (2005) 

Kdybych předtím neviděl seriál Devadesátky, asi bych byl úplně zmatenej. Změněný jména, nedobový auta a jiný místa vražd tomu moc nepřidaj. Jednu * dávám za skvělej hereckej výkon Dolanskýho a druhou * za to, že jsem měl možnost vidět, jak někdo prostřelí hlavu Krajčovi, i když je to jen ve filmu.

plakát

South Park: Peklo na Zemi (1999) 

Po několika letech jsem si opět pustil tenhle film a i po víc jak 20 letech od vydání musím říct, že tenhle film má opravdu všechno. Skvělej děj, naprosto výbornej soundtrack a úžasný vyvrcholení. 100% tak vyšitejch!

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Další klišovitej a naprosto předvídatelnej nudnej film. Prostě typickej Marvel. Jedna hvězda za efekty, což je teda asi to jediný pěkný na tomhle filmu a jemu podobnejch.

plakát

Pán převleků (2002) 

Nemůžu si pomoct, ale tenhle film je tak blbej, až je prostě úplně skvělej!