Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (15)

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

No tak nevím, nevím. Jeden díl okolo hodiny je zbytecne moc. Kdybych ubral poslední díl a přidal trošku (trošku víc) asijské úchylnosti a "trapnosti" jako ve filmu Shinboru nebo Survival style 5+, tak dávám 5*. Takhle nudaaaa. Ale?! Produkce a autoři mají plný počet, protože jsem to dal za jeden večer. Bohužel ve srovnání s dějem je to zatraceně málo.

plakát

Až na Měsíc (2020) 

No??? Ale jo. Deti na tom ujizdej. Na Čang`e nedaji dopustit. Takze za deti 5*. Z pohledu meho, to tak uplne nechapu.

plakát

Plevel (2018) 

No, tak tohle jsem nečekal. Má to být komedie, ale prvních deset minut se mi ani koutky nepohnou, tak nevim. Ale s postupem děje si uvědomuji , že mi ani nevadí, že se nesměju. Nazval bych to spiše dramatem a ty já moc nemusím, ale tady u toho si nemůžu pomoct. Prostě celej film záhadně funguje. Vnitřně ani netuším proč,ale musim dát plnej stav 5*

plakát

Tlapková patrola (2013) (seriál) 

Tohle nemužeš hodnotit za sebe, protože to by byl "odpad". To musíš hodnotit za děti. Naše děti to žerou za 5 hvězd. A v jejich okolí neznám dítě, které by 5 hvězd nedalo.

plakát

911 Mysteries Part 1: Demolitions (2006) 

No, tak to je něco. Nikdy jsem nebyl zastáncem žádné konspirativní teorie, ale tohle? Pár nazorů tady nechápu, ale to nevadí. Je to spíše na diskuzi než na komentář. Rozhodně tento dokument nutí k zamyšlení. Po tomto dokumentu se už nebudu ptát jestli to je vůbec možné, ale jak to sakra dokázali !!!

plakát

Survive Style 5+ (2004) 

Nepopsatelná japonská kravina, která se vyžívá v nesourodosti příběhů. Zdánlivě spolu nesouvisející příběhy, které se sobě ani nepodobají a jediné co je spojuje je Vinnie Jones, který snad ani jinou roli hrát nemůže (nemá na to xicht). Ittoku Kishibe se asi zapotil při své roli ptáka. No zkrátka, tenhle film je haluz.

plakát

Ďábel (2010) 

Proč ďábel činil to co činil? Je to řečeno hned na začátku filmu. A odpustit či neodpustit? To je zase řečeno na konci filmu, když existuje Ďábel existuje i Bůh. Tolik na některé komentáře.

plakát

Ruiny (2008) odpad!

Tenhle snímek byl jedním slovem: "Nuda". Bez příběhu, bez konce. Dost žasnu nad celkovým hodnocením. Asi je cosi shnilého ve státě dánském.

plakát

Seveřané (1992) 

Velice výživná komedie. Vynikající charaktery postav: řezníka, myslivce ( z kterého jde ke konci filmu docela strach), řezníkovy ženy, ale především pošťáka (což je ostatně sám režisér). Skvěle zahráno, kdyby to byl němý film, vůbec by to nevadilo. Tím nechci říct, že to dialogy zkazily, tím pouze vyzdvihuji herecké výkony. Taktéž viděno na FEBIOFESTu 2010.