Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (212)

plakát

Věc (1982) 

Teď jsem to viděl asi po čtvrté a pokaždé když to končí mám nepříjemný pocit. Vždycky mě to trochu vyděsí a do toho ten Morricone...

plakát

Bob Roberts (1992) 

"Já vás už tenkrát varoval." řekl Tim Robbins před uvedením filmu ve velkém sále Thermalu na KVIFF 2018. To jsem netušil jak moc byl v tom roce 1992 předvídavý. Zajímalo by mě na co po filmu myslela nová ministrině průmyslu paní Marta Nováková, kterou jsem na projekci viděl mezi hosty.

plakát

BlacKkKlansman (2018) 

Nebudu opakovat co tu už psali jiní, od začátku skvělá zábava a na konci návrat do reality. Best of KVIFF 2018.

plakát

Tísňové volání (2018) 

Za mě paří mezi 4 nejlepší filmy na KVIFF 2018. Je to trochu jako si číst knížku. Jak už zmínil "Choze", Telefonní budka a Pohřbený jsou na podobném principu.

plakát

Historky od krbu (1994) (seriál) 

Na fotkách není Robert Nebřenský, ale Fero Burda.

plakát

Okupace (2015) (seriál) 

Mrazivě uvěřitelné.

plakát

Belgica (2016) 

Na konci filmu jsem měl pocit že jsem to celé prožil. Skvělá hudba, až po filmu jsem zjistil že všechna pochází od Soulwax. Ve filmu zní mnohlem lépe než na soundtracku. Film je vždycky lepší v kině než v televizi nebo na monitoru, ale tady to platí úplně nejvíc.

plakát

Flea (2014) 

Díky MartinNDL se mohu cítit velmi velmi mladě. Opravdu už dávno nejsem dospívající mládež a přestože mám dospělé děti se mi tenhle krátký film líbil ze všech krátkých na #kviff2016 nejvíc. Ani konec mi nepřišel přdvídatelný.

plakát

Aaaaaaaah! (2015) 

Kdo má rád seriál Mighty Boosh, tomu se tenhle úlet bude líbit. Během projekce postupně odcházeli diváci, ale já se bavil až do konce.