Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Fantasy

Oblíbené filmy (10)

Moulin Rouge

Moulin Rouge (2001)

Jeden z nejlepších romantických filmů všech dob, naprosto úžasná výprava skvělé herecké výkony úžasná hudba. Naprosto dokonalé ztvárnění té nejryzejší Lásky která je rozlehlejší než vesmír. Je to film o Pravdě, Svobodě, Kráse ale především o Lásce o Lásce která trvá věčně. The end.

Titanic

Titanic (1997)

Naprosto úžasný romantický megafilm do posledního detailu úžasná filmařina skvělá výprava úžasné výkony všech herců a nádherná hudba nic víc netřeba říct.

Angel-A

Angel-A (2005)

Naprosto skvělá romantická komedie kde hlavní roli hraje překrásná Paříž, vizuální stránka je naprosto úžasná a černobílá ještě více podtrhuje krásu celého filmu a hudba je úžasná. Opět Luc Besson dokazuje že je Mistr svého řemesla a kdejaké americké sráče strčí s přehledem do kapsy. P. S. Nechápu ty kokoty co tomu dávají tak malé hodnocení!

Půlnoc v Paříži

Půlnoc v Paříži (2011)

Další naprosto skvělý film kde hlavní roli hraje překrásná Paříž v dobách kdy byla nejkrásnější a nejúžasnější. Skvělý příběh a Woodyho pocta tomuto překrásnému městu, moc pěkný výkon Owena Wilsona a Marion Cotillard. Akorát mě vůbec nesedla role Rachel McAdams a její debilní a namyšlený americký rodiny, prostě reklama na typické Američany v cizím městě jinak to je naprosto skvělý film. Paříž je Paříž!

Fontána

Fontána (2006)

Naprosto skvělá a dokonalá báseň o lásce, smrti a věčnosti nad kterou může člověk přemýšlet do nekonečna. Nádhernou vizuální stránku filmu podtrhuje úžasná hudba a skvěle herecké výkony hlavně Hugh Jackman.

Padesát odstínů svobody

Padesát odstínů svobody (2018)

Moc hezký závěr této sado-maso lovestory skvělé pokračování a závěr. Ani mě neudivuje to mizerné hodnocení protože blbý čecháčkové neumí ocenit dobré filmy a umí jenom kritizovat. Nenechte jse zmást tímto hodnocením je to skvělá trilogie!

Triumf lásky

Triumf lásky (2001)

Naprosto úžasná romantická oddechovka kde jse člověk ani na chvíli nenudí. Krásné barokní prostředí a nádherná Mira Sorvino která každého přesvědčuje jak ho miluje aby nakonec získala srdce svého vysněného prince. Skvělý

Hunger Games

Hunger Games (2012)

Skvělá postapokalyptická sci-fi a nejlepší díl celé ságy!

Johanka z Arku

Johanka z Arku (1999)

Naprosto úžasné mysteriózní vyobrazení Johanky z Arku z pera Luca Besson skvělá výprava kterou podtrhuje úžasná hudba od Erica Serry.

Čachtická paní

Čachtická paní (2009)

Moc krásné vyobrazení života hraběnky Bathoryové kde vůbec nejde o krvavé lázně ale o romantický příběh dvou velice sympatických lidí jako je Julie Delpy a Daniel Brühl podle mě mnohem lepší a zajímavější než Bathory od Jakubiska.