Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (10)

plakát

Nech svět světem (2023) 

Tak dlouho čekáte, co se stane, až se nakonec nestane nic.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Je to takovej cheap larp v lese.

plakát

Wednesday (2022) (seriál) 

Mistrovsky obsazené, mistrovsky zahrané, zde není co vytknout. Naopak CGI je vyloženě rakovinotvorné pro oči. Celkově mi to připadalo trochu pubertální, ale to bude asi tím, že je to z prostředí střední školy. ''Nadpřirozeno'' mohlo být využito víc, trochu to vypadá, jako by se někde šetřit muselo. Celkově jsem si Wednesday užil.

plakát

Angličanka (2022) (seriál) 

Já fakt nechápu, jak se dostal týpek s kulometem a koněm na střechu baráku. *SPOILER* . . V momentě, kdy se dozvíme, že má Cornelia syfilis, jako by na ničem už nezáleželo. Prostě dojdou kam maj a ukončí to, Melmont se ani nesnaží bránit, jako by mu to vlastně bylo jedno (možná je), vedlejší postava bývalého snoubence má tu slušnost se někde bokem mimo záběr utopit, tak tím diváka ani neobtěžuje. Místy chaoticky odvyprávěný příběh, Emily Blunt dobrá.

plakát

Cuphead na scénu! (2022) (seriál) 

Silně pochybuju, že dítě bude mít skill a chuť si Cuphead zahrát, proto mě trochu překvapilo, že jsem na seriál narazil na Netflixu na dětském profilu. Když měl Cuphead announce čekal jsem něco naprosto jiného. Ale co, dítěti se to líbí a já se na to s ním kouknu rád, určitě radši, než na jiný brainwashing shity co dnes vychází.

plakát

Old Henry (2021) 

Po ubohým westernu Tím tvrdší je pád (2021) a něčem, co snad ani western nazvat nejde Síla psa (2021) jsem rád, že rok 2021 vyprodukoval něco, jako je Old Henry. Žádná velká výprava se nekoná, ani nejde o nejoriginálnější zápletku, o to víc překvapí, jak vše funguje a film nedává prostor se nudit. Z novodobých westernů je Old Henry jeden z těch lepších. Tim Blake Nelson zahrál skvěle.

plakát

Resident Evil: Raccoon City (2021) 

RE hry mám opravdu rád, bylo super vidět známé lokace a nějaké ty reference, tím vše dobré ovšem končí. Obsazení je opravdu trash, ale co je snad ještě víc trash je to, jak jsou postavy napsané a jak se chovaj. Přidejme k tomu pár braindead momentů, malej rozpočet, fakt že do 107 minut nacpali asi 4 hry a zombíka, co běží ze schodů a přidržuje se zábradlí, aby neupadl a dostanete čistej odpad. Dvě hvězdy, protože mám RE tak rád.

plakát

Síla psa (2021) 

Nejdřív si letmo přečtu, že je to western, pak vidím, že to má Obama mezi top 10 filmy za rok 2021 a po dvou hodinách koukání se sám sebe ptám: Co to kurva dělám? Ale hlavně co se to kurva děje? Že koukám na něco úplně jiného, než jsem čekal mi bylo jasné poměrně rychle, ale opravdu by mě nenapadlo, že to bude až takhle low. Chápu. Nejsem cílová skupina, ale co nechápu je pro koho tyhle filmy vlastně točej?

plakát

Párty Hárd (2019) 

Vzhledem k tomu, že film Život není krásný už je kult, tak ten nepočítám, ale jinak určitě Martyho nejlepší film.

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Člověk by řekl, že po 13 pořadech už aspoň Jaromír Soukup získá nějaké zkušenosti a pojem o tom co dělá, jako někdo kdo se na Soukupovi baví pravidelně mi bylo jasné, že se tak nestane. Soukup není ani schopnej se naučit text, co hůř, že se nikdo ani neobtěžuje s přetočením scény. Jinak si Jaromír jede takovou svojí klasiku akorát ho omrzelo hraní si na moderátora, tak si pro změnu hraje na premiéra. Názory a poselství jsou stejné jako u zbytku jeho pořadů. Se Soukupem je to tak, že první tři minuty co běží jeho pořad se mu smějete, ale to rychle opadne a musíte to vypnout. První díl jsem sjel na třikrát a další si nepustím, už to i přestává být legrace.