Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (205)

plakát

Zahrada slov (2013) 

Film vznikl díky Šinkaiova foot fetishe, který pravděpodobně započal s jeho sexy učitelkou ze střední.

plakát

Věčný svit neposkvrněné mysli (2004) 

Bezpochyby minimálně, MINIMÁLNĚ jeden z nejlepších filmů všech dob. Podvědomě to tušil v šestnácti, velmi dobře to ví teď.

plakát

Vetřelec ³ (1992) 

Poslední půl hodina filmu je naprostý vrchol světové kinematografie....

plakát

Underworld: Probuzení (2012) 

Čtverec je stejně tak dobrý (průměrný), jako trojec, o hooodně lepší než do neumírné divnosti dohnaný dvojec, ale furt horší než parádní jednička ((jednec nefunguje)). Few notes and spoilers: 1) Intro, jak je již zvykem, zbytečné. 2) Úvod moc urychlený, nelogický ("Purge" asi začala před pár minutami, proto spídím přes polovinu města, kde mě čeká loď(!!!); + Selena neměla problém vybít všechny ty super vojáky, ale každý jiný upír skapal jen tak) a nepříjemně digitální. 3) Když už jsme u digitality. Digitální Scott Speedman je digitální. 4) Film má před finálem velké odhalení, takže security Antigenu měla zákaz ukázat, co opravdu umí. 5) Selena ví, že Mike je nesmrtelný se vším všudy (taky to viděla), ale přesto věří, že je po něm, když dostal nějakou větší kulkou. 6) Každý upír má z nějakého důvodu anglický přízvuk. 7) Matrixovská masáž srdce. 8) Mladá "hybridka" vypadá, jako by právě vylezla ze studny na TV obrazovce. 9) Po dvou pivech sem to odhalení ani nečekal, takže uuuuh. 10) Detektiv dobrák riskuje život bez vysvětlení, becuase fuck logic. 11) Přerostlý vlkodlak dostal, tak málo prostoru a byl tak neoriginální, že si ho už ani nepama... o čem to píšu??? 12) Rea nebyl špatný zloun, ale furt málo prostoru. 13) Finální konflikt byl náhodou pecka. 14) Otevřený konec už moc ne-e. Ortel: Kate Beckinsale budu žrát, i když ji bude 70.

plakát

Hoši o ou kodomo (2011) 

Krásně melancholické, jako celá tvorba pana Šinkaie, místy dokonce vysloveně strhující, jako menší část tvorby pana Šinkaie, ale taky kurewsky nelogické a s nepřeberným množstvím nevyužitého potenciálu, jako větší část tvorby pana Šinkaie. Few notes and spolers: 1) Život pod zemí podle všeho přináší super schopnosti, ale přesto jen tak z ničeho skapete. 2) Rádio funguje díky kamínku wtf původu. 3) Neko-chan, kawai vždy, ještě že tak :) 4) Mladší bráška nevysvětlitelně čiluje na stejném místě, co starší bráška, takže hlavní hrdinka ho může najít a tím i Mr. Morisaki. 5) Není vysvětleno, proč je pod zemí nějaké slunce. 6) Není vysvětleno proč "lover boy" Shun vůbec lezl na povrch a jakou měl vazbu z Asuno. 7) Proč Izoku nespapali Asunu hned, když mohli nvm. 8) Hodný benevolentní dědeček to the rescue!!! 9) Mr. Morisaki si mohl na pár hodinek spočnout, zdřímnout a pak sešplhávat dál. Proč riskovat smrt kvůli únavě. Aha příběh to chtěl. 10) Celý koncept té díry je EPIC!!! 11) Zajímalo by mě, co by se stalo kdyby Izoku byli postříkáni vodou. Být Asuna tak bych to určo zkusil. 12) Všechny emoce totálně zabity rozbitím clavisu pouhou dýkou. Jen pár existujících krystalů otevírajících brány do světa pod zemí a k tomu klíče ke splnění jakéhokoli přání rozbity pouhou dýkou OMFG 13) Aby nemuseli riskovat život, vhodná a pohodlná cesta zpátky z díry. Ortel: Vykradačky Miyazakiho a studia Ghibli nejsou ke škodě jen částečně.

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Film pro lidi přežírajíci se popkulturou, u kterého nesmíte přemýšlet, bohužel já nejsem šimpanz. Few notes 'n' spoilers: 1) Začátek, vykradačka snad všech filmů ever. 2) Superagent, co zrovna lehounce vybil asi sedm padouchů, je v koncích, když někdo zaklepe na dveře, a tlemí na ně dostatečně dlouho, aby ho superpadoušnice/kripl mohla přeseknout vejpůl. 3) Extranekorektní film má v každé partě kriminálních výrostků alespoň jednoho negra. 4) Couvání stovkou na dálnici? NOPE. 5) Supertajná špionská organizace, o které nemá v podstatě nikdo vědět, má nějakým způsobem pravomoc dostat někoho z vazby. Tím pádem o nich musí někdo vědět omg. 6) "Manners maketh man." Colin je na film ta nejlepší věc. 7) Ehm, ten trénink.... Roxy měla bobky se seskoku, tzn že to byl její první seskok? A jestli ano, tak oni jich tam poslali bez jakéhokoli tréninku? A oni to přežili? 8) Mark Strong nehraje padoucha. 9) WTF to střílení psa?!? 10) WTF MacDonald?!?!??!? Ajo vlastně, product placement..... 11) Takžeeee nikdo na světě, až na naše hrdiny, si nedokáže dát dva a dva dohromady a nevšimnout si, že všechny ty celebrity a politokovevovníci se ztratili přesně po návštěvě Julse? 12) Vyvraždění těch close minded, rasistických, vymaštěných kreténu bych si užil i bez rock'n'rollu a Colina. 13) Ti samí degenerovaní hillbillies mají smartphony a já ne :D 14) "This ain't that kind of movie." 15) Padouši hlavního hrdinu netrefí samopalem ani z metru :D :D ležel sem na zemi. 16) Princezna po měsících v zajetí je furt strašně sexy a má chuť na sex. 17) Posh hajzlík, co vyletěl z tréninku je zničeho nic zpět a chce překazit Vejccym plán na záchranu světa because fuck logic.... 18) Takže CIA, MI6, Interpolu nebo KGB všichni souhlasili s Julsovým plánem a nikomu z těch organizací to nebylo proti srsti a nic nepodnikl a pak jim všem pukly hlavy? Tak to ještě, že máme v záloze nadržené princezny, které nám povedou svět ;) Ortel Fuck logic by měl být podtitul filmu.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Filmový Pán Prstenů ovlivnil jednu generaci, moji generaci, tohle je produkt elektřiny velice pochybných kvalit....

plakát

Zvedá se vítr (2013) 

Sorry, Hajao. Tvoji tvorbu miluju, a fakt sem se snažil, ale tohleto opravdu není dobrý film, a to se mi na počátku hláška The wind rises. Now we must live. tak moc líbila. Hold když se film na počátku sám začne hypovat a pak jde do sraček je to zlo...

plakát

Bude to nahlas! (2008) 

Když z toho setkání/rozhovoru/jam session použijete tak málo, tak proč to vůbec organizovat? Few notes: 1) překvapilo mě, jaký má Edge obyčejný byt 2) White bude buď v klidu týpek, nebo totalní kretén 3) když sem si všim, že bych něco z toho dokázal zahrát, radost 4) koho kurva zajímá historie U2, tak se koukne na dokument o U2 5) Edgeovy voice-overy ubíraly na autentičnosti a přídávaly na patetičnosti 6) celkově, pokusy o poetičnost sem moc nepatří 7) raní U2 byli ovlivněni punkem :D 8) Page je sice frajer, ale tady byl z daleka nejméně zajímavým 9) "Pop music was rubbish... so we weren't going to play that" některé věci se nemění 10) Whiteův hudební vkus 11) "He was probably in the middle of saying totally organic" Ortel "Get a loud off, Annie" rlz!!!! U2 moc ne.

plakát

Dovolenkáři (2012) 

Strašně moc doufám, že ta kráva nakonec skočila, nebo alespoň šla sedět.