Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (45)

plakát

Přání (2023) 

Normálně bych dal tak 4 hvězdičky, ale musím pět, abych trochu vyvážil nespravedlivé hodnocení. Tohle je ten váš vděk! :)

plakát

Spider-Man: Napříč paralelními světy (2023) odpad!

Jednička (Spider-Man: paralelní světy) je super i po několikátém podívání. Z tohoto pokračování jsem viděl polovinu a dál jsem prostě nemohl, vzdal jsem to - je to hrozně zmatený. U mě to není ani na jednu hvězdičku, bohužel.

plakát

Ledové království (2013) 

Ledové království je dobré tzn. za tři hvězdičky u mě. Pánové s Disney by si měli uvědomit, že všeho moc škodí - zpěv, úporná snaha o dokonalost, vizuální efekty. Chtělo to trochu ubrat a naopak přidat na pořádném příběhu jeho provázanosti a smysluplnosti a mohlo by se to i přiblížit kvalitám Na vlásku.

plakát

Probudím se včera (2012) 

Perfektní komedie! Film si dokázal udržet moji pozornost celých 120 minut s tím, že do poslední chvíle nebylo jisté jak všechno dopadne. Normálně bych dal 4 hvězdičky, ale musím 5, protože chci alespoň trochu zvýšit zde "nespravedlivě" celkově nízké hodnocení filmu.

plakát

Popelka (2011) (TV film) 

Nesouhlasím s hodnocením ostatních. Pro mě je tahle pohádka o Popelce lepší než české Tři oříšky pro Popelku. Perfektní práce kluci němečtí!

plakát

Na vlásku (2010) 

Velmi příjemná, pohádková pohádka. Komentáře některých nepovažuji za pravdivé. Pokud se na pohádku podíváte vícekrát, postupně objevíte spoustu nádherných detailů. Promyšlenost jednotlivých scén a jejich návaznost je vskutku dokonalá. Pohádka opravdu neztrácí tempo, spíš postupně graduje a konec je přesně takový jaký pohádka má mít. Takže příběh rozhodně tak jednoduše předvídatelný není, postavy nejsou vůbec ploché (možná pro toho kdo se na to podívá jednou), ale pěkně propracované a celkově tahle pohádka nezůstala pod vrcholem (jak se tu píše), ale dosáhla vrcholu nejméně dvakrát.

plakát

Princ z Persie: Písky času (2010) 

Tak úžasný příběhový potenciál, ale tak nepodařené provedení :-( A stačilo přitom jen ubrat zbytečných mlátiček, trochu zvolnit, dát více času divákovi pochopit a užít si příběh a celkově to zpracovat spíše pohádkově a byla by to mňamka, na kterou by se dalo dívat opakovaně.