Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Komedie

Recenze (27)

plakát

Mars Express (2023) 

Motoko Kusanagi potkává Ricka Deckarda.

plakát

Rivalové (2024) 

Tenisové prostředí byla jen kulisa - klidně to mohlo být o šachách. Děj se zcvrkl jen na úšklebky a potutelné úsměvy dvou hrdinů jeden na druhého. Nevím nic o vztazích mezi bisexuály/homosexuály, ale jak je to vykresleno v tomto filmu se mi zdá daleko od reality. Ale třeba to tak bývá, nebo v tom je skrytý význam co jsem nenašel. Každopádně se mi na to moc pěkně nedívalo. Na Zendayu se mi pěkně dívalo.

plakát

Scavengers Reign (2023) (seriál) 

Teprve nedávno jsem zhlédl fascinující filmy od  René Laloux  "Páni času", "Divoká planeta" a "Gandahar" a říkal jsem si, škoda, že těch filmů není víc. No a teď jsem objevil "Scavengers Reign" a u sledování mám stejné pocity.  Úžasná fantazie při vymýšlení exofauny a flóry. Navíc skvělý děj a scénář prostý zbytečných proklamaček, které mají za úkol divákovi doslovně vysvětlovat děj, aby náhodou nemusel přemýšlet.

plakát

Tři dny Kondora (1975) 

Napínavý paranoidní politický thriller ze 70 let. Všechno v pořádku!

plakát

Smrt darebáka (1977) 

Skvělý paranoidně politický thriller.

plakát

Modlitba bruslařů (1990) 

Viděl jsem jako malej na OK3 a byl jsem nadšen. Viděl jsem jako starej z uložto (ta samá verze včetně loga OK3) a nadšen jsem už nebyl. Ani nostalgie nefachčila. A to se jinak vracím rád a často...

plakát

Rychle a zběsile 10 (2023) 

Nejtrapnější záporňák v jakémkoli akčním béčku ever. Ostatní blbiny kolem na standardní úrovní R&Z + samozřejmě vole RODINA!