Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Podprůměrná nudná záležitost... spousta prapodivných dějových kotrmelců = z tohodle legenda tedy opravdu nebude. Celkově zklamání.

plakát

Blue Beetle (2023) 

Hnus! Nesympatičtí herci s přiblblými úsměvy a spousta digitálních triků. Příběh nemá praktiky žádný děj a nikam se to neposouvá, totálně debilní modrý brouk. Jedna hvězda za toho mexickýho dědka se spoustu železa ze sběrnýho dvora co měl na sobě... vždycky mu vyrašil kýbl na hlavě a začal kolem sebe mlátit. Bože můj, to byla ale debilotina!

plakát

Boba Fett: Zákon podsvětí - Kapitola 1: Cizinec v cizí zemi (2021) (epizoda) 

Tak to byla masakrální nuda, otravně přihlouplé silikonové masky, co udělali postižené děti nohama ve školním kroužku a macatá nula napětí a zábavy. Tak možná pro ortodoxní Star Waře, ale pro zbytek obecenstva je to slušně našláplé na Odpad!.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Nejsem fanda Queen, ale musím říct i tak, že to bylo naprosto super! Rami Malek hraje naprosto skvěle potrhlého Faruka Bulsaru aka Freddiho Mercuryho. Škoda jen, že by Rami potřeboval přibrat v závěru film několik kg aby to bylo mnohem věrohodnější... jinak pohybově, gesta... klobouk dolů. Vřele doporučeno i nefanouškům...

plakát

Boj (2015) 

Celkem průměrný film na obehrané téma, vývoz US demokracie do zemí kde o "demokracii" nikdo nestojí a nejsou jí sami schopni.Taky je krásně vidět jak různí parazité a parazitky z neziskovek otravují život samotným daňovým poplatníkům. Bylo by krásné neziskovky odstřihnout od státních peněz, ať si žijí za svoje a nebo za to co vyžebrají od dobrovolných plátců.Rázem by bylo na světe lépe.

plakát

Bokeh (2017) 

Hezké exteriéry, ale to na film nestačí. Velice slabí herci, toporní jak islandské dřevo, stupidní dialogy a prakticky žádný děj. Křeč jako prase a nuda nuda nuda... nic se neděje a stupidní konec. Totální ztráta času, velmi nedoporučuji!

plakát

Bokovka (2004) 

velká nuda... nekonečné blábolení o ničem... vydržel jsem cca 20 minut... velmi slabé!

plakát

Boratův navázaný telefilm (2020) 

Kokotina bez špetky vtipu. Pár pousmání, maximálně. Jinak velká trapárna. Slabá jedna hvězda!

plakát

Bourák (2020) 

Tak jsem to taky viděl, bohužel... nevím jak s tím budu dál žít, snad se mi brzo povede zapomenout na tu hrůzu. Na Odpad! to není, ale nic moc tedy taky ne. Hodně podprůměrná záležitost na cca 30%.