Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett (Temuera Morrison) uděluje audienci. (Disney+)

Recenze (68)

Vyhy

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná zbytečný seriál, jelikož Boba Fetta nepočítám za tak úžasnou postavu, aby si zasloužila svůj seroš, ale co už ... Pilot mě zaujal a to hlavně díky příběhu. Je celkem zajímavé sledovat, jak se jeho život dál vyvíjel (a to bych dříve neřekl). Trochu mi ale přijde, že CGI je horší než u Mandaloriana, což je na škodu. Uvidíme, s čím přijdou další díly. ()

Gial_Ackbar 

všechny recenze uživatele

Badass predstavenie postavy Fetta, flashbacky počas batcovej kúry sú fajn nápad. Únik z útrob sarlacca bol vkusne nechutný a jeho výprava so sand people ukázala, aký vie byť drsný a odolný aj bez svojho brnenia. Scény so súčasnosti vhodne predstavujú nutnosť vybudovania si rešpektu na zločineckej scéne na Tatooine. Škoda za krátkosť epizódy. ()

Reklama

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozporuplné dojmy. Moc se mně libilo navázání na starou dobrou trilogii. Flash backy super. Ale proboha proč tam musel dát šestinohou příšeru? to ten slabý scénář nezachrání. A ti nindžové už vůbec ne. Tam, kde navazuje a pokračuje ve SW universu super, ale hlavně nevymýšlet něco nového. Uvidíme jestli se ta nuda rozjede. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Boba Fett mal skvelý nástup v seriáli Manadlorian a preto som bol na tento seriál veľmi zvedavý. Sledujeme dve príbehové línie. Tá v ktorej je nám vysvetlené čo sa s ním dialo v dobe, keď sme si mysleli že je mŕtvy, je dobrá a baví ma. Je síce troch predvídateľná, ale má to štýl. Druhá línia, v ktorej sa snaží prebrať zločinecké impérium trošku kríva, respektíve nie je vôbec uveriteľná. Trochu akcie potešilo, ale nejak som neveril, že Boba Fett je nový kápo široko ďaleko. Uvidíme či postupne  presvedčí obyvateľov mestečka a tiež mňa ako diváka. 70% Disney plus ()

Say 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sžít se s hlavní postavou, která se neschovává pod maskou je mnohem jednodušší. Chtělo by to méně badass scén, které ve výsledku působí trošku trapně a casual (od Disney asi nelze čekat víc). Neuškodilo by přiznat prvky typické pro western - méně střihu, delší záběry. Představení fenomenální, zdejší hlavní postavy bylo v Mandalorianovi naprosto famózní, tak snad to rozvinou, jsem zvědavý. Mohlo by to překonat samotného Mandaloriana, pokud jednotlivé díly bude propojovat kontinuální příběh a nebude to rozkouskované. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (7)

  • Boba (Temuera Morrison) používá léčebnou nádrž s látkou Bacta. Tou samou léčivou látkou byl léčen Luke Skywalker po boji s wampou v Impérium vrací úder (1980). Bacta je velmi vzácný, léčebný zdroj a často se kvůli němu vedly obchodní války a mnoho pašeráků ho pašovalo nejenom pro klan Hattů. (Veskoslav)
  • Název epizody je referencí na stejnojmennou knihu Roberta Ansona Heinleina z roku 1961. (LostRaven)

Reklama

Reklama