Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

Collateral Beauty: Druhá šance (2016) 

Jedna hvězda z nostalgie - jinak strašně nudná sračka, na howno! Koukat se na to nedá, po cca 30 min jsem usnul a znova do toho už nejdu... o ničem a totální zbytečnost.

plakát

Colombiana (2011) 

Jdna hvězdička za souboj "na kartáčky" v koupelně a druhá za malý kozy anorektické zabíječky :( Párkrát jsem si prdnul smíchy! SPOILER: Hodně dobrý bylo jak jednomu záporákovi stihla rozebrat pistoli a závěr zbraně vrazit do krku dřív, než on stisknul kohoutek! WOW! Houdini hadr! Bože můj, co je tohle za srágory!!!

plakát

Come True (2020) 

PECKA! Tak to hodnotím velmi pozitivně, dlouho jsem neviděl tak zajímavej film, perfektní atmosférické obrazy a hodně dobrá hudba... maličko to zabil konec, ale i tak velmi velmi dobré!

plakát

Consecration (2023) 

Podprůměrný horror s celkem velmi nesympatickou Janou Melonovou v hlavní roli. Nuda celou dobu, žádné gore, kozy ani frnda taky není vidět, no ztráta času. Nedoporučuji.

plakát

Continuum - A Stitch in Time (2012) (epizoda) odpad!

Tak tohle neee, to se nedá, z toho stříká US debilita na míle daleko, to nedám...

plakát

Contracted (2013) 

Trocha hnusu, pomalý příběh (který vlastně není příběh) a nakonec.... ? Celkem mě to nijak nenadchlo. Potenciál tam byl, ale chtělo by to dotáhnout.

plakát

Criminal: V hlavě zločince (2016) 

Stará garda v čele s Gery Staromužem a Tvrdým Kevinem! A kurwa válej, chlapi válej! Dobrý :o)

plakát

Ctihodný občan (2009) 

Celkem hodně podařený film až na ten konec, ten byl trochu slabší :) Butler je fakt dobrej, ale jako Leonidas byl lepší! Pomsta systému? Trochu ano, ale pak ten klaďas stejně vyměknul a dost to odfláknul :( konec vysloveně velmi slabej... ale celkově doporučuju, není mnoho tak dobrejch filmů (96 hodin, Oko dravce, Zrádce, Na odstřel...) spíš na 4 hvězdičky, ale vzhledem k bídě, která panuje v poslední době, dávcám za 5! Leonidas! Sparta!!! na něěěě...

plakát

Čarodějnice (2015) 

Celkově velmi slabé, nikdo prakticky nehraje (ono také není co), režisér tápe a nechává tomu volný průběh.... to je pro některé zde "silně znepokojivý film" :( Zaplatit za to v kině, taky by mě to znepokojilo, dát peníze za takovou sračku a pak ještě koukat na silně odpudivé jedince (matka a otec), kteří se pořád pouze modlí a vykřikují nesmysly jakoby se přežrali námelu... no silně znepokojivě nasralózní záležitost. I při té krátké stopáži to dokáže spolehlivě umučit strašnou nudou.

plakát

Čarodějnictví (2023) 

Spíše pouze průměrná záležitost, ke konci se to trošku rozjede. Prakticky žádná akce, žádnej magic ani gore nebylo. Nuda, ale s vnitřním kouzlem hlavní protagonistky (hezký hlas, vesnický look). Jednou se dá, pokud se vám nechce spát, zaručeně bude chtít už v půlce. :)