Reklama

Reklama

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 4

Recenze (266)

Gary 

všechny recenze uživatele

Znuděný Harvey Dent implantuje mysl Green Lanterna do hlavy Supermanova otce, který pak nezastavitelně běhá za zneškodněním odpalovacích raket, zamiluje se do Wonder Woman a za zadkem jim furt křičí Jim Gordon. Kevin Costner to pojal jako vraždícího Kentána z Montarži a Gal Gadot nakonec vlastně vůbec nevadí, že bude žít s masovým vrahem. Hlavně když má v hlavě kousek Ryana Reynoldse! ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Béčkový Jason Bourne smíchaný s podprůměrnou sci-fi látkou, do které se z nějakého důvodu angažovali áčkové filmové hvězdy. Na filmu Criminal je špatné skoro všechno. Od praštěného střihu, přes nepochopitelné chování všech postav, konče u nezajímavého příběhu. Pár světlých momentů se zde sice najde, avšak ani to nic nezmění na tom, že Criminal je zbytečným nábojem, který se zcela minul účinkem. ()

Reklama

6thSun 

všechny recenze uživatele

Režisér Ariel Vromen musí disponovat nějakými nadpřirozenými schopnostmi, díky kterým je schopen zhypnotizovat herce první kategorie a vnutit jim roli ve snímku, jehož kvalita se pohybuje na mentální úrovni odtokové roury v kabinách zkorumpovaného fotbalového klubu. Kdyby si spolu Oldman, Costner, Reynolds a ostatní hvězdy tohoto snímku sedli do jedné místnosti, nic by nedělali, jen by na sebe koukali a občas si někdo z nich prdnul, byla by to neporovnatelně hodnotnější a hlavně DUCHAplnější zábava. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trošku naivní snaha Angličanů vyrobit akčňák hollywoodských parametrů. Herecké obsazení je více než obstojné, ale příběhově se jedná o nedotaženost, která by si chtěla vzít něco z Tváří v tvář, ale nemá na to. Costnerův drsňák místy přesvědčivý je, ale Liamovi Neesonovi by podobná role seděla přecejen více. Film vyloženě neurazí, ale chytře se rozhodně jen tváří. 45% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná rasovina v Costnerově podání (ten sociopat mu šel skvěle, proto dávám hvězdu), kde jediným s-f prvkem je přenos vzpomínek z jednoho mrtvého mozku do živého. To, jestli někdo někde odpálí raketu, co se stane s postavami, a kolik a koho Costnerova postava zabije, mi časem bylo už tak nějak jedno, protože ty scény jsou na jedno brdo, často je to jen o tom, že Costner někam přijde a někoho brutálně zmlátí a jde dál, a navíc tu není nic, co bych jinde několikrát neviděl. ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama