Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

Fresh (2022) 

Překvapivě velmi dobré, není to sice na plný počet, ale dobře vystavěný příběh, pěkně zahraný... líbil se mi herecký projev Sebastiana Stana, palec nahoru! (mňamka)

plakát

Gamer (2009) 

slabota převeliká! škoda času se na to koukat, veliké zklamání! nedoporučuji nikomu! horký adept na DVD přílohu k Nedělnímu Blesku pro ženy... :(

plakát

Gamgi (2013) 

Jedna hvězda za efekty (je vidět rozpočet), ale jinak je to slabé, slabé a zase slabé. Nudná a ukecaná asijská romance na pozadí epidemie ptačí chřipky. Škoda. Mělo to potenciál.... :(

plakát

Gangster, policajt a ďábel (2019) 

Dost dobrý, jen věčná škoda, že ve většině filmů (tento nevyjímaje) asiati strašně přehrávají (přehnaná dramatická gesta, velmi expresivní výrazové prostředky apod.) a hrají strašné drsňáky. Jinak hodně dobré! Vždycky mě bude fascinovat asijská mentalita a přístup k životu (nemá takovou cenu jako v úzkostlivé Evropě). Výborný herec hrající ganstra a ďábla (zabijáka). Policista je takový "přehnaný".

plakát

Gangster Squad – Lovci mafie (2013) 

Výrazně slabé. I výrazní herci hrají velmi nevýrazně! Subjektivně zbytečně dlouhé, pár slabších akcí prokládáno výrazně nudnými a zbytečně užvaněnými scénami. Občas značně nelogické a hloupé. Oproti starším klasickým gangsterkám je tohle slabý odvar pro amíky. Zřejmě film s ratingem 13, sice roztrhnou člověka zaživa napůl a sežerou ho vlci (v Hollywoodu !!!) ale nahou kozu neuvidíte! jednoznačně zklamání.

plakát

Generace GEN (2007) 

wow - Bai Ling! (další 50kg nabušená kung-fu fačka :o) spousta zajímavých nápadů, jen těch peněz na jejich realizaci bylo zjevně hodně málo :( triky hodně slabé a grafika jak u staré PC hry... :( jinak by to bylo mnohem lepší!

plakát

Generál Nil (2009) 

Hodně smutné drama podle skutečného osudu polského válečného hrdiny, kterého komunisti po válce oběsili jako prašivého psa! Velmi smutné, reminiscence na proces s Miladou Horákovou :( a to tu svini, co jí odsoudila a nechala oběsit (soudružka Polednová) pustí z vězení pro stáří - chce se mi blít na současnou dobou.

plakát

Ghoul (2015) odpad!

Otřesný zážitek v kině a dokonce ve 3D! Prachsprostá vykrádačka Blair Witch, neumětelsky natočená, sázející na lekání pomocí otřesného zvuku (rány jak žhavým drátem do uší) - no chápu, že odcházejí lidé z projekcí, také jsem měl 100 chutí se na to vysrat, ale vydržel jsem až do konce a hořce litoval vynaložených prostředků :(

plakát

Gieokeui bam (2017) 

Tak takovýhle filmy mám opravdu rád, konec je naprosto asijsky bombastický! Hodně slušná porce zábavy, od korejců by se měl učit celej Hollywood, jak udělat pěknou detektivku. Super! (díky moc za super titulky!)