Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

Bešenstvo (2023) 

Tak mě se to docela líbilo, škoda jen toho digi-medvěda, ale taky to nebylo špatný. Vlci úplně v pohodě... doporučuji především milovníkům přírody.

plakát

The Childe (2023) 

Tak to je fakt famózní korejská pecka! Adrenalinová akční jízda, wow! Super.

plakát

Equalizer 3: Poslední kapitola (2023) 

Super. S panem Washingtonem to opravdu pěkně funguje, palec nahoru. Zbytečná Dakota a ostatní přicmrdávači. Mnohem lepší než poslední John Wick. Děkujeme a dali bychom si ještě pár dílů. :)

plakát

Nikdo tě nezachrání (2023) 

Velmi zajímavé, jak se z hororu stane komedie až groteska. To tu ještě nebylo. Až na drobné nedostatky v maskách mimozemšťanů to nebylo vůbec špatné, naopak! Úplně jako reinkarnace Shallyamana (nebo jak se ten režisér jmenuje). Nutno vidět!

plakát

Oktopus - Škaredá středa (2023) (epizoda) 

Na poli českých detektivních seriálů opravdu positivní překvapení. Dokonce i reálie a prostředí plně odpovídá, pouze maličko přikrášlené. Jen tak dál. Líbí se mi vztahová chemie mezi Krobotem a Krvesajem. :o)

plakát

Oktopus - Ztracený případ (2023) (epizoda) 

Za mě dobrý, palec nahoru. Z pohledu reálií se nedá prakticky nic vytknout. Kouknu na další díly.

plakát

Bibliotěkar (2023) (seriál) 

Zajímavý námět, něco mezi fantasy a dalšími styly. V podobném duchu jako Denní a Noční hlídka. Poměrně slušné gore, herci ok. Určitě se dá seriál jednou vidět, pro zpestření, něco jiného než na Netflixu. Palec nahoru!

plakát

Mastema - Anděl zkázy (2022) 

Docela dost dobré, občas až fantastické záběry a triky. Škoda jen toho slabšího vyústění, které nakonec nebylo až tak silné... ale za mě rozhodně příjemné překvapeni. Palec nahoru!

plakát

V ráji (2023) 

Wow, tak to bylo příjemné překvapení! Slušné herecké obsazení (pro mě neznámými herci, ale tím lépe, neruší to), výborný vizuál, zvuk i hudba. Film byl velkým překvapením. Palec nahoru! Netflixu se občas také něco povede...