Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

Řekni to psem (2022) 

Hmmm, no taková jednoduchá letní oddychovka. Člověk se i párkrát usměje, ale nečekejte nic světoborného a rozhodně žádné herecké výkony (obzvláště Benoni to je herecký pařez k pohledání, tak toporné hraní jsem dlouho neviděl). Nejlepší jsou ve filmu ti psi - za ně hvězdička navíc.

plakát

Sandman - Nedokonalí hostitelé (2022) (epizoda) 

Tak za mě je to naprostá tragédie... s horrorem to nemá naprosto nic společného, je to takové dětské fantasy, kde neteče krev a všichni se tak nějak nudí. A ten zlatej dráček, no to byl vrchol nevkusu! Asi končím,na tohle se dívat nebudu, to i můžu pustit Krtečka! A ta nesympatická černoška se špičatýma ušima, co tam furt oxiduje, děkuji nechci!

plakát

Sandman - Spánek spravedlivých (2022) (epizoda) 

Zatím velmi slabé a nudné... vypadá to jako varianta na Harry Plotra. Digitální efekty občas dobré, občas lacině vypadající. Taky na můj vkus dost přečernouškováno. To je ta multi kulty trapárna. No uvidím jestli se to trochu rozjede...

plakát

Seveřan (2022) 

Vidět se to dá, ale žádná pecka to není. Opět tak museli nanutit takové kreatury jako je třeba hnusná Nicol Kidman nebo prapodivná a nesympatická Taylor-Joy atd. Občas pěkně scény, jinak takové zbytečně zdlouhavé... no jednou dobrý.

plakát

Slow Horses - Neúspěch je nakažlivý (2022) (epizoda) 

Jedna hvězda za to, že ukecali starýho Oldmana. Jinak typická novodobá sračka, s rádoby "vtipnými" dialogy. Mohli z toho udělat rovnou sitcom. Velmi slabé!

plakát

Smrt na Nilu (2022) 

Dost dobrý. Úchvatný vizuál, dobrá kamera a zvuk. Zbytek není špatný, ale takový moc "hollywoodský". Však ona předloha od Agátky taky nebyla moc složitá na přemýšlení.... Herci nemají moc co hrát, ale celkem hezky se na to kouká. Proletí hlavou a je to pryč.

plakát

S písní v tísni (2022) (TV film) 

Tak snad už přiletí ti mimozemštani.... nic jinýho si lidstvo nezaslouží. Film o ničem, jediný co vypadalo lákavě bylo to pečený koleno. To hrálo naplno, zbytek herecké výkony na úrovni pařezů. Strašné. To byl studentský film, středoškolská práce?

plakát

Stínohra (2022) 

Tak nějak divný děj... dobří herci i herecké výkony, ale ten děj, ten děj! Jako kdyby někdo prostříhal film a pozpřeházel části. Rádoby nelogické chování některých protagonistů. Škoda.

plakát

Střídavka (2022) 

Film táhne zatím neokoukaný Martin Hofmann. Až se ten člobrda okouká, pes po něm nevzdechne. Nevím kdo vybral Čvančarovou, dost strašná "Medvědice". A proč tam zase musí oxidovat Holubová? To je nějaká povinnost, aby byla obsazená v každé kokotině, co kdo natočí? Něco jako podmínka dotace od státu? Dost hrozné herecké výkony, občas takový slabší humor. Nic moc nečekejte, dílko má úroveň 4. cenové. Ale musím uznat, že proti Hádkovým, je tohle "oscarová" záležitost!

plakát

Svatý pavouk (2022) 

Fantastické exteriéry (člověk si vzpomene na své minulé výlety do "zakázaných čvrtí" některých měst na dálném východě), ze kterých dýchá smutek, opuštěnost a špína. Na můj vkus je však v hercích moc velký kus hereckého neumětelství a ve filmu je i kus aktivismu, to si mohl realizační tým odpustit. Jinak celkem dobré, jednou se to vidět dá...