Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicátníkovi Jonasovi (Jan Nedbal) se momentálně nedaří. Dlouho bral antibiotika, takže je mimo formu, a trenér (Ondřej Malý) ho do nadcházejícího boxerského klání nenominuje, v práci se popral s homosexuálním zákazníkem (Vojtěch Hrabák) a čelí kvůli tomu trestnímu oznámení a také se tak trochu zapletl se svojí kolegyní Silvou (Kateřina Marie Fialová), což se logicky nelíbí Jonasově přítelkyni Kláře (Kateřina Klausová). Ten zdaleka největší problém ale Jonas před všemi tají. Podezření na rakovinu konečníku se sice naštěstí nepotvrdí, způsob léčby poškozeného tlustého střeva ho nicméně šokuje – má si do zadku pravidelně zavádět dilatátor! (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (72)

jungewolf 

všechny recenze uživatele

Slušně natočená komedie : 3-3,5 * a 45 % . Je na webu ČT : ČT 1, neděle 30.10.2022, 20.10 . Je s podivem, že samozvaní neomarxističtí ochránci "práv LGBT-menšin" (= jejich privilegizace na úkor nás, heterosexuální většiny) odsuzují  tento statečný politicky nekorektní počin ČT (natočený vloni, v r.2021 !!!) ve světle aktuálních událostí v cizině .....  :-) . Mimochodem, od svého dlouholetého kamaráda, dříve důstojníka ÚOOZ/odbor boje proti politickému extremismu/, dnes důstojníka NCOZ (Národní centrály pro boj s organizov.zločinem - pořád odbor boje proti politic.extremismu, včetně spolupráce s obdobnými policejními útvary v zahraničí) vím, že to, co produkují mainstreamová média, je jedna velká lež....  . Asi jde o vnitřní, čistě osobní spory uvnitř bratislavské LGBT-komunity .... . To jen tak na okraj ....  . ()

Miluska15 odpad!

všechny recenze uživatele

Největší dno a ostuda veřejnoprávní televize. Za peníze daňových poplatníků natočit takový hnus je opravdu ostuda celého vedení a lidí, kteří rozhodují o tom co se natočí. Divím se panu Nedbalovi, že přijal tak otřesnou roli. Je to celkem slušný herec, ale tímto počinem mě opravdu zklamal. Fridrichu, Fridrichu, to se vám nepovedlo. ()

Reklama

milos.bradik odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to už stačilo. Dělají z lidí pitomce a říkají tomu komedie. Který normální chlap by se v takové situaci vydal poradit za gayem? Který ligový boxerský oddíl nemá vlastního lékaře, ke kterému musí sportovci chodit? Dnes se sleduje každá maličkost a sportovci jsou pod dohledem sportovních lékařů, kteří každý jejich problém hlásí trenérovi. Toto byl naprostý blábol a pitomost. ()

Amonasr 

všechny recenze uživatele

Opět poměrně lehká, odpočinková a svižná komedie se sice poněkud choulostivou tematikou, s níž se ale vyrovnala s nadhledem a bez zbytečných vulgarit či naopak bez protivnė hyperkorektnosti. Homofobního na ní nebylo vůbec nic a pokud to tam někdo viděl, tak snad z nepochopení nebo zbytečné úzkostlivosti. Věrohodnost příběhu je sice nízká až mizivá, ale u komedie to snad ničemu nevadí. Pouze ten happyend byl až zbytečně kýčovitý, jako by autorům naráz došel nadhled a zabloudili do červené knihovny. Celkově ale docela fajn oddechová věcička. ()

Marrakech86 odpad!

všechny recenze uživatele

Někdy by mě opravdu zajímalo, kdo může něco takového natočit, lépe řečeno, jak se tohle může vůbec někomu zrodit v hlavě. Boxer podvede svojí holku s kolegyní v práci- v tom vidím ještě nějakou zápletku...ale pak zjistí, že je nemocný , vyhledává všechny informace o tom a dojde si konečně na chirurgii, poté mu zjistí anální fisuru, doktorka mu dá nádherný "djský" kufřík a boxer bohužel neví, jak to aplikovat....nezeptá se doktorky, nepodívá se na internet ALE zeptá se gaye...:) tohle mě opravdu rozesmálo, vyvrcholí to zápletkou, kde jeho boxerská banda a jeho bejvalka vyndají jeho kufřík před všemi a obrat o 360 stupnu, jeho bejvalka se k němu vrátí a oslaví to sexem, klapka konec...doslova konec .... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Praze. (SONY_)

Reklama

Reklama