Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

Dobrý člověk (2023) 

Florence jede! A pan Freeman taky pořád dobrej, hlavně super hlas, krásně se poslouchá. Film ze života udatných američanů - fetek a anonymních alkoholiků. Kdo není členem AA jako by nebyl. :(

plakát

Dům běsů (2023) 

No není to až tak špatné, líbil se mi konec, ten je dobrej. Technicky a s citem natočené, sympatické herecké obsazení (samí asiati, nejsou tam černoši ani eskymáci! gender tam taky nikdo neřeší). Jinak je to miliontá varianta na kouzlení a převtělování... prakticky žádné gore a trochu nuda. Jednou se to dá.

plakát

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023) 

Dvě hvězdy za triky. Jinak je to křečovitě ftipné jako prase... no nevím, asi opět nejsem cílovka. Pouze pro mladé a retardované, zastydlé děti.

plakát

Dvě slova jako klíč (2023) 

Tak jednou to vidět jde. Takové dost polopatické až narativní. Byl by z toho pěkný cestopis... víc se mi líbil předchozí díl, tady není šance nové postavy poznat jakkoliv blíž, jejich pohnutky apod. Je to takové "rychlokvašené". Ale zase na českou produkci bezduchých komedií je to prima.

plakát

Equalizer 3: Poslední kapitola (2023) 

Super. S panem Washingtonem to opravdu pěkně funguje, palec nahoru. Zbytečná Dakota a ostatní přicmrdávači. Mnohem lepší než poslední John Wick. Děkujeme a dali bychom si ještě pár dílů. :)

plakát

Extraktoři - Tým (2023) (epizoda) 

Ha ha ha, tak jako parodie na "špionážní" thrillery docela dobrý... např. dva "operativci" pohybující se v oblasti bez znalostí jakéhokoliv místního jazyku, domlouvající se čeglištinou na úrovni amatéra-absolventa prvních šesti lekcí... samozřejmě musí husto-kruto-přísně hláškovat při každé příležitosti... např. Révai v tlustejch brejlích pobíhající v noci se samopalem a nenabitou baterkou... to jsem se fakt nasmál. Čekám kdy v seriálu objeví někdo z jiného seriálu, třeba Burešová ze ZOO (např. jako trhovkyně) nebo třeba Klus (např. jako americká spojka CIA). Pak to bude ten nejhustější seriál všech dob!

plakát

Extraktoři - Únos (2023) (epizoda) 

Tak to je krásná přehlídka totálního amatérismu... a otřesných hereckých (ne)výkonů, např. "plukovnice" Gajdošíková, to je utrpení na ní koukat. A pokud by to jen částečně mělo odpovídat realitě, tak je UZSI plná totálních amatérů... děsivé, ale ani by mě to nepřekvapilo. Taky celkem nechápu, proč se tak řeší katarský princ (v seriálu ZOO, pardon Extraktoři), když za ním chodili ty neplnoleté cikánky sami a za peníze. Možná lepší, že ho pak nechali odletět do vlasti, stejně by to důkazně neunesli a u soudu by z toho byla pouze blamáž a mezinárodní ostuda. Ach jo, Kmenta, to je kapitola sama o sobě, "investigativní" novinář... no spíš taková drbna, které vždycky hodili pár stejně profláknutých drobků...

plakát

Chemistry of Death (2023) (seriál) 

Celkem příjemně koukatelné... začátek se mi líbil víc, ale i pak to celkem jde. Za mě dobré cca 80% prvních 6 dílů.

plakát

Chudáčci (2023) odpad!

Naprosto nekoukatelné! Hezky to popsal Verbal, bohužel se na to nedá koukat, to je lepší sledovat jak schne barva nebo jak roste tráva - to je mnohem napínavější. Na takovýhle cypoviny jsem už starej.