Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petr a Ted v Pákistánu pátrají po únoscích. Je ale ohrožena jejich krycí identita a oba se musí vrátit do Prahy. Leona zjišťuje, že v kauze šejcha Al Rašída se manipulovalo s důkazy. Podaří se jí dostat k Al Rašídovi svého člověka? V soukromí musí řešit eskalující problém s mladší sestrou Monikou. (Voyo)

Recenze (21)

Artogon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužiaľ musím svoje hodnotenie o hviezdu znížiť. Herecké výkony sú v tejto epizóde o niečo horšie a logika mnohých scén kríva. Je to škoda. Mohla z toho byť dobrá domáca variácia na Homeland. Namiesto toho je z toho paródia. Ale remeselne je to stále spracované pekne. Ďalšie časti sa už ale asi nedonútim pozerať. A hlavne stále tvrdím, že namiesto hodiny to malo mať 45 minút. Možno by to aj opadlo o mnoho stupídne výplňových scén a proste by to bolo lepšie. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ha ha ha, tak jako parodie na "špionážní" thrillery docela dobrý... např. dva "operativci" pohybující se v oblasti bez znalostí jakéhokoliv místního jazyku, domlouvající se čeglištinou na úrovni amatéra-absolventa prvních šesti lekcí... samozřejmě musí husto-kruto-přísně hláškovat při každé příležitosti... např. Révai v tlustejch brejlích pobíhající v noci se samopalem a nenabitou baterkou... to jsem se fakt nasmál. Čekám kdy v seriálu objeví někdo z jiného seriálu, třeba Burešová ze ZOO (např. jako trhovkyně) nebo třeba Klus (např. jako americká spojka CIA). Pak to bude ten nejhustější seriál všech dob! ()

Reklama

Axident 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani po druhém díle si nejsem úplně jistý, co si myslet, ale nějaká posměšná skepse na místě určitě není. Gajdošíková není herecký Olymp, ale na její zvláštní, z části ochotnický a z části autentický projev, se dá zvyknout. Exteriéry, kamera, hudba celkem dobré, herci a jejich výkony stále spíše sotva průměrné, ale i tak mě láká vidět další díl a to není málo, na seriál od Voyo. Špatné to vlastně není vůbec, ale děsně na hony z toho smrdí okoukaná klišé a velká snaha. Ale dobře i za to. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sem při hodnocení prvního dílu úplně zapomněl na parťáka Spinnera, to je taky docela silný kafe na nepřetáčení scén s ním. Ono i Révai je dost mimo. Nejlíp z toho vychází Štáfek, který sem pasuje ideálně, ale jinak je to bída. Obsadit to různými hvězdami Novy se prostě neukázalo jako dobrý nápad. Sice to celé vypadá fajn, ale jinak to skoro vůbec nešlape. Zatím to nevypadá na takový propadák jako Vědma, ale myslím, že potenciál a očekávání byli úplně někde jinde. Proč se třeba náš tým vrátil zpět do Prahy? To asi nikdo moc nečekal, že budou operovat takto na dálku... ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sáákra, to je tak blbý.. tak blbý.. Je fajn, že kamera na dronu umí hezky zabrat ten orient, ale jak někdo promluví, je to boží nadělení. Hlavně ty intimní dialogy.. absolutně prkenné a k smíchu. Takhle si jako tým hned tří scénáristů představuje dialog ve vztahu? Gajdošíková je v té roli prostě marná (je mi líto ale to je prostě holý fakt). Absolutně nepobírám její grimasy, jak jakože zrovna "hraje" nějakou situaci. Co to sakra je? A zdaleka v tom není sama.  Místy je to až obludně absurdní jak se to bere vážně a přitom to reálně na diváka působí jako nevtipná parodie... Přitom ten námět má obrovský potenciál a v rukou důslednější a nápaditější produkce (třeba hudební doprovod je naprosto líná a bezkrevná záležitost) a talentovanějších scénáristů by to mohl být fakt výživný a světově působící seriál. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama