Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

Alien: Isolation (2019) (seriál) 

Jedna hvězda za téma a jedna za to, že to vůbec je. Seriál z krátkých epizod je však celkem o ničem, nic nového nepřináší a provedení je dost strašlivé. Ošklivá animace a vůbec jsem to ani nedokoukal, pořád dokola o ničem. Velmi slabé.

plakát

Westworld (2016) (seriál) 

Čtvrtá série je otřesná, zajímavý nápad je dokola a dokola pořád rozmělňován a přežvýkáván. Zřejmě je třeba vytěžit ho až na subatomární úroveň. Díly jsou tvořen z velké části nekonečnými kecy a flashbacky, na které je nuda po tisící koukat. Jediná možnost je rychloposuv... ale to už nato rovnou nemusím koukat vůbec. Vizuál je pořád velmi dobrý. Bohužel některé postavy neumí moc hrát, pokud byly díly epické tak to moc nevadilo, pokud však mají předstírat emoce, už to moc nejde... občas je to k smíchu. Bojím se páté série, kdy by mohl seriál směřovat až někam k Odpadu! a to by byla škoda.

plakát

Sandman - Nedokonalí hostitelé (2022) (epizoda) 

Tak za mě je to naprostá tragédie... s horrorem to nemá naprosto nic společného, je to takové dětské fantasy, kde neteče krev a všichni se tak nějak nudí. A ten zlatej dráček, no to byl vrchol nevkusu! Asi končím,na tohle se dívat nebudu, to i můžu pustit Krtečka! A ta nesympatická černoška se špičatýma ušima, co tam furt oxiduje, děkuji nechci!

plakát

Sandman - Spánek spravedlivých (2022) (epizoda) 

Zatím velmi slabé a nudné... vypadá to jako varianta na Harry Plotra. Digitální efekty občas dobré, občas lacině vypadající. Taky na můj vkus dost přečernouškováno. To je ta multi kulty trapárna. No uvidím jestli se to trochu rozjede...

plakát

Jack Irish - Last Rite (2018) (série) 

Předchozí série se mi líbila víc, možná tím, že byla taková neokoukaná... ta druhá už mi přišla více a více nudná. Nakonec jsem si přál aby to už skončilo. Nakonec je to taková blbost, zastydlý stařík Jack, průběžně prznící celkem slušný MILFky, zase kápne na nějakou nepravost a začne se v tom hrabat... z čeho ten člověk vlastně platí složenky? Nesmíte nad tím moc přemýšlet, protože pak zjistíte, že jsou to vlastně všechno hlouposti a blbosti, nesmyslné příběhy. Nikdo by si nepálil prsty pro úplně cizí lidi a zadarmo nasazoval vlastní život.

plakát

Philip K. Dick's Electric Dreams - Human Is (2017) (epizoda) 

Tak tohle suverénně zatím naprosto nejlepší díl! Sice tak jakoby úsporně natočeno, je vidět že v to nejsou hozený nijak extra prachy, ale jde o pointu, ne o bombastické efekty. Za mě špička!

plakát

Philip K. Dick's Electric Dreams - Real Life (2017) (epizoda) 

Tak trochu lepší díl, ale pořád je to jen lehce nadprůměrné. Nemá to větší hloubku a je to tak nějak klopotně natočené s kostrbatým herectvím. Teda celá série fakt nic moc zatím.

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

Sice je to trochu jako do pohádkova... ale není to vůbec špatný a má to drive! I když za mě jednoznačně vede ten zrzavý pes, to je King!

plakát

Jack Irish - Blind Faith (2016) (série) 

Za mě super! Seriál lepší než jednotlivé filmy! Sympatické obsazení, příjemné herecké výkony a nenudící děj. A ta australská angličtina, dobře vy tam down under!