Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

Nadace - U bran jsou barbaři (2021) (epizoda) 

Pořád strašně slabé... a takové angažovaně "pokrokářské". To už se asi nezlepší... ach jo.

plakát

Nikdo nevyvázne živý (2021) 

Tak to bylo opravdu milé překvapení v dnešní sračkoidní době! Wow! To se mi líbilo, i s tím koncem- Příšerka z krabice byla rozhodně zajímavá a hodnotím pozitivně! Vřele doporučuji!

plakát

Free Guy: Hra na hrdinu (2021) 

Takové připitoměle veselé! Vhodné pro menší děti, tak max. do 12 let, zbytek se bude dost nudit. Vydržel jsem sice až do konce, ale zjevně nejsem cílovka, možná po frontální lobotomii...

plakát

A Writer's Odyssey (2021) 

Na můj vkus je to dost chaotické a celkem i nudné, pořád dokola bezradné tápání ve světě neuvěřitelných digitálních triků, kterých je už moc a vytrácí se vlastní imaginace a jde už jenom o pouhou konzumaci obsahu... děkuji, ale tohle mě fakt nebaví. To už rovnou můžou udělat celý film na počítači a vyjde to nastejno. Škoda.

plakát

Candyman: Ďábelský přízrak (2021) odpad!

Odporný rasistický škvár! Kdo se má na takový blbosti dívat? Zase chudáci černoušci, za všechno jejich utrpení může jenom bílý muž, nikdo jiný. Tak na takovýhle aktivistický odpad se odmítám dívat. Nedalo se to ani dokoukat! Hnus.Tak to si můžou natlouct do špic.

plakát

Nadace - Přípravy na život (2021) (epizoda) odpad!

Tak to je skutečně masakr! Bohužel. "Černí" jsou dobří a bude se prý na ně vzpomínat, "bílí" jsou spíše zloduši. Ty woe kdo dokáže takhle zničit tak dobrou předlohu?! Dva díly mi fakt stačily, dál se na to dívat nemá cenu. Už druhý díl bych nedal bez posouvání vpřed, kdo se má na ty bláboly dívat? Skoro žádná akce, jenom kecy kecy a zase kecy. Hnus.

plakát

Nadace - Císařův mír (2021) (epizoda) 

Dost podprůměrná záležitost, skoro nc se neděje, jenom se pořád kecá a kecá a kecá... pár profláknutých ksichtů z jiných seriálů. Taky mi tu přijde trochu přečernouškováno, ale uvidíme v dalších dílech, třeba se to srovná. Zatím to vypadá, že budoucnost je "černá".

plakát

Půlnoční mše (2021) (seriál) 

Tak takovou nudu jsem už dlouho nezažil, tohle že má být horror!? Nedalo se to skoro vydržet, bezduché tlachání o ničem. Seznámili jsme se s bandou looserů na Prdelákově ostrově a neděje se tam fakt NIC! Nula! Děkuji nechci! Jednu hvězdičku dávám za přírodní záběry, výběr nesympatických "herců" - na tom si dal někdo hodně záležet.

plakát

Monster Hunter (2020) odpad!

Ultra kktina s tolika nesmyslama, že je to strašný a nekoukatelný! Přehlídka zaťatých čelistí a soutěž o nejdrsnější škleb! Hnus velebnosti!