Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (2 064)

plakát

Mstitel bezpráví 2 (2014) 

Jo, je to slabý. Ale vidět ty dva pohromadě... To se mi celkem líbilo. Myslím, že střih to v akci docela kazil.

plakát

RoboCop vs Terminator (2006) 

Zajímavě sestříháno, ale jinak naprostá zbytečnost. A nemyslím si, že by to na ČSFD mělo mít místo. To už můžeme cpát i podomácku dělaná hudební videa.

plakát

Likvidátor (1996) 

Skvělá akční podívaná, která zde má nižší hodnocení z jediného důvodu... Od Arnieho jsme prostě zvyklí na ikonické áčkové kusy. Terminátor, Pravdivé lži, Barbar Conan, Total Recal, Poslední akční hrdina, Predátor, nebo i silně béčkové Komando... Ale tohle má taky šťávu.

plakát

Mrtví neumírají (2019) 

Pomalá, nestrašidelná, decentně vtipná, ale vtipná a hrozně fajn podívaná.

plakát

Zkrat (2011) 

Hodně kvalitní a vcelku tichý (minimum hudby) thriller. Reálné rvačky, celkem slušné charaktery, hodně slavných tváří a samozřejmě kvalitní režie. Dobrý.

plakát

Madness in the Method (2019) 

Film pro filmové fanoušky se spoustou známých, hlavně seriálových tvářích. Není to film pro obyčejného konzumenta, protože ten nezná nenajde spojitosti. Trochu jako Vincentův svět... Ale je to od mých oblíbenců, takže co. Za ty camea hvězdičku navíc.

plakát

Doktorem proti své vůli (1985) 

Když už máte Trávníčka, dejte jeho hlas Guttenbergovi. Tento dubb to totálně kazí. Když zavřete oči, slyšíte M.J. Foxe. Pak mluví ředitel školy a Guttenberg to bohužel není. Celkově ovšem velice málo vtipná komedie které chybí nějaká výrazněji krásná ženská postava.

plakát

Lví král (2019) 

Tak hned z kraje: Animace je naprosto úchvatná. Původní film byl lepší jen o kousek a to humorem. Hrozně potěšilo slyšet James Earle Jonese jako Mufasu.