Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (37)

plakát

District 9 (2009) 

alias falešnej prorok: revoluce, kterou bude muset světová kinematografie trochu rozdejchat ...klasický béčko tak jak ho všichni známe tady projednou končí a s jeho cejchem přichází svěží formát, o kterym se bude příštích pár let určitě hodně mluvit

plakát

Synecdoche, New York (2008) 

8 a 1/2 pro 21. století !!! tlumočit můžu jedině v superlatívech

plakát

Nouzový východ (2008) 

Nevim proč, ale ústřední melodie my celou dobu strašně připomínala Pyramid Song od Radiohead. Film celkově vyzněl, jako epochální drama-klip k týhle éterický skladbě.

plakát

Gran Torino (2008) 

Clint je veterán z Koreje. Clint se mračí tak, že celá jeho tvář je jedna velká vráska. Clint je vostrej. Vostrej jako břitva. Všichni v okolí to věděj a dávaj si na něj majzla. ("Vo životě a smrti vim hovno", ale 5* sem prostě dát musel)

plakát

Muž s kinoaparátem (1929) 

Fenomenální experimentální dílko - ve všech ohledech typ filmu mému srdci hodně blízký. Člověk jenom kouká, jaké filmové fígle si už před skoro osmdesáti lety troufnul Vertov uskutečnit. (vůbec by nevadila třeba i o hodinu delší stopáž....)

plakát

Hnus (1965) 

zatim asi nejlepsí Polanski, co jsem měl možnost vidět. ... famózní Catherine Deneuve

plakát

Jednorozený (1990) 

napoprvý nepomohla k pochopení tohohle kousku ani flaška ferneta.--jednoznačně dílko na vícero zkouknutí (pokud možno pod co největšim náporem jakýhokoliv voblbováku)

plakát

Osvícení (1980) 

jacka jednou na.rala stará, tak si to s ní jaksepatří vyříkal ... kupodivu vznik horor, kterýmu ostatní nesahaj ani po kontíky