Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (1 141)

plakát

Peklo 63 (2009) 

Mrazivý film, až to bolelo. Několik situací se scénářem trochu pokulhával. Na jedno nedělní odpoledne dobré drama. Navíc děsivé, že to bylo podle skutečného závodu.

plakát

Král (2019) 

Jelikož jsem si až teď všimla, že jsem film nehodnotila, ačkoliv jsem ho viděla. A vlastně si vůbec nepamatuji o čem to bylo.

plakát

Malé ženy (2019) 

Klasické, hezké, milé, přátelské, barevné, rodinné, sesterské, životní, holčičí, snové. Kdybych nečetla knihu, byla bych asi první polovinu filmu zmatená dějem, postavami a vztahy mezi nimi. Časové skoky občas mátly i mě. Nicméně je to velmi něžně natočeno, všechny postavy dostaly dost prostoru, aby vynikly jejich charaktery. Herecky skvěle zvládnuté, především Saoirse a Timothée. Je to smutné a úsměvné zároveň, člověk má až chuť závidět jim tu jejich rodinou pohodou. Film, který zůstane ve filmotéce. Ideální příběh na léčení holčičí duše v jednom sobotní podzimním propršeném odpoledni. PS: kapesníčky po ruce.. ..člověk by tam chvílemi chtěl být i s nimi..

plakát

Grantchester (2014) (seriál) 

Britské, detektivní, milé, přátelské, božské, láskyplné, upřímné, napínavé. To je prostě to milé prostředí, ve kterém bych chtěla žít, mít piknik u řeky a pít čaj o páté. Milé příběhy, v každém díle detektivní zápletka, spousty lásky a přátelství. A taky spousty whisky. Prostě za mě ano. ..já bych tak chtěla domek na britském venkově..

plakát

Budiž světlo (2019) 

Ponuré, zasněžené, klerofašistické, slovenské, bezvýchodné, kafkovské. Vcelku dobré slovenské drama. Hodně syrové. Sněhobílé závěje sněhu nedokázaly zakrýt bezvýchodnou šikanu a vliv církve. Film na mě nepůsobil vůbec dobře, což bylo samozřejmě autorovým účelem. Herecky u Milana Ondríka za jedna. .. dnes jsem stručná. Možná až příliš. Tečka.

plakát

Enola Holmesová (2020) 

Detektivní, napínavé, splašené, feministické, nudné, dlouhé. Potenciál to mělo, kdyby se nudné zbytečné pasáže vyhodily a zklidnilo se trochu to šílené pubertální tempo, a ze sufražetek udělali to co sufražetky doopravdy byly, bylo by to mnohem koukatelnější. Herecky dobré, o mladičké herečce určitě ještě uslyšíme. Za mě zbytečný snímek. ..sorry jako, ale já ty černochy v historických filmech opravdu nemusím, nesedí mi tam..

plakát

Kravaťáci (2011) (seriál) 

Až příliš to zavánělo prací, nadřazenost a namachrovanost se dala krájet. Díly stejné, utrpení to dokoukat. Ale holky měly pěkný hadry.

plakát

Než skončí léto (2019) 

Jiné, smutné, citlivé, o(d)pouštějící, bolestivé, mladé. Hodně citlivý snímek, něžný a roztomilý jako hlavní hrdinka. Děj je to vlastně zvláštně okouzlující, plný lásky, rodičovské i milenecké. Je to příběh o životě, krátkém, ale plném, využívající každou chvilku, kdy je možnost užít si ztřeštěnosti a radosti. Komedií bych to nenazývala, úsměvné scény byly, to ano. Bylo to příjemně natočené, herecky fantastické, obsazení báječné. Poslední scéna byla pro mě nejupřímnější scénou z celého filmu. ..komentář píšu dva měsíce, nějak nevím, co vlastně k tomu filmu napsat.. #tadyvary2020

plakát

Utop se, nebo plav (2018) 

Skupinové, nelehké, plavecké, pozitivní. Vyžívám se v těchto typech filmů. Mám ráda ty outsidery, kdy si každý řeší nějaký svůj problém a beztak se rozhodne držet tým s cizími lidmi. Zbožňuju ty zvláštně pozitivní konce u kterých se usmívám jako idiot. A jinak tomu nebylo u tohoto snímku. Navíc kromě hlavního hrdiny samé neokoukané zahraniční tváře. Je to vtipné, smutné, hořké i sladké. Na unavenou duši ideální. ..obdivuju tu jejich odvahu..

plakát

Podfukářky (2019) 

Komediální, akční, barevné, hezké, kýčovité, odvážné. Andule to neskutečně slušelo, její elegance v kombinaci s hereckým výkonem táhla celý film. Rebel je prostě otylá holka, která trochu přehrává. Kromě krásného prostředí a kostýmů, se mi co do děje líbilo, že děj měl spád, žádná hluchá místa. Jako pohodový film, který vás má pobavit a má být odpočinkový, naprosto ideální. ..já bych chtěla být taky tak pěkná..mrcha..